Karlstad

Denna helg har jag tillbringat i Karlstad, därför att jag har haft två företällningar på Isgård. En i fredags och en igår. I år är jag inte med som skådespelare utan är istället med och hjälper Lilleman med att sköta följespoten. Det är ganska roligt faktiskt, speciellt nu när jag äntligen har lärt mig företällningen ganska bra och har hyfsad koll på när och var jag ska ha följespoten. Lilleman är en skön prick, vi har roligt tillsammans och det gör det värt att vara där^^

Nelin :D

Idag har Elin varit här, vi har tittat på film, ätit nudlar och snackat massa om ingenting. Jag tycker om den tjejen :D <3

Elin :D

Bild från insparken

Fick sms av mamma på lunchen idag där det stod "du är med i tidningen" , då visade det sig vara så att NWT varit och fotograferat våran inspark igår.

Inspark för esteterna, Hanna på bild

Detta är alltså jag, utklädd till Indian kastandes träning för att få springa fram och äta popcorn xD

http://www.nwt.se/ArticlePages/200808/25/20080825205503_827/20080825205503_827.dbp.asp

Morgonpigg?

Ny dag, nya strumpor :D

Idag ska vi ha våran första "riktiga" skoldag, alltså vi ska följa vårat schema. Så på schemat idag står att vi först ska ha Scenisk Gestaltning A och sedan kulturhistoria. Det kan nog bli riktigt bra, vi slutar tidigt på tisdagar också så jag är ledig från 13.40 tills någon gång på eftermiddagen/kvällen då Oscar kommer om någon vill umgås? :D

Jag måste verkligen bli bättre på att laga mat, har inte lagat så mycket riktigt mat hittils i min lägenhet. Det har mest blivit mackor och fil. Men idag kanske jag ska börja mitt nya matlagningsliv genom att göra linsbiffar, eller vad säger ni?


Inspark!

JA, så då var man Estet på riktigt nu efter insparken. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, vi lekte lite lekar utklädda till indianer eftersom att vårat OS-land var USA. Sen så var det inte så mycket mer med det. Men kul var det :D

Estet, jag vet!

Dom två första dagarna i skolan har varit bra, igår lärde jag känna klassen lite bättre. Eller åtminstone teaterdelen av klassen, dansarna har jag fortfarande inte någon koll på alls. För det är ju så att vi har en tvådelad Estetisk klass där den ela delen består av 19 teaterelever och den andra delen är 17 danselever. Det kommer nog att funka finfint tror jag, känns som en bra klass.

På måndag har 2:orna och 3:orna inspark för oss, det är tydligen OS-tema så vi ska vara utklädda till olika nationer. Jag är med i Team USA. Jag har väldigt dålig fantasi och inspiration för hur jag ska vara utklädd så alla förslag tas emot med öppna armar om ni har några ideer. Annars får det väl bli att sätta fast massa USA-flaggor på tröjan och låtsas att alla amerikaner är nationalister och alltid går runt så. Men det blir säkert bra det också.

Idag ska jag åka hem till Sunne och förhoppningsvis träffa Oscar och umgås med honom vilket jag inte har gjort på flera dagar. Det blir underbart^^


Imorgon smäller det!

Imorgon börjar skolan, vilket innebär att imorgon börjar jag, Linda, Uno, Vican, Elin och massor av andra små 92:or börjar första ring på gymnasiet. Oj, vad häftig jag lät nu xD. "Första ring", använder man ens det ordet? Hur som helst börjar jag känna pirret i magen nu, jag hoppas att jag kommer att kunna sova inatt även fast det pirrar som tusan.

Linda, Elin och Vican var här förut och drack te och åt kakor, det var väldigt trevligt och mysigt och nu känns allting så väldigt bra.


Lägenhet

Så var man här, i den nya lägenheten. Sov för första gången i den inatt :D . Det känns lite galet att det här är mitt, mitt alldeles egna. Min lägenhet. Det är fortfarande väldigt mycket som behövs göras i den, jag och mamma satte upp barbordet igår men det blev alldeles för högt så vi får väl fixa det någon annan dag när hon har tid istället. Annars så borde jag sätta ihop min tv-bänk från Ikea och börja lägga in mina kläder i byråerna. Men som den sjukling jag är ( hosta, ont i halsen, förkyld och ont i huvudet) så sitter jag istället kvar framför datorn.

Skolan börjar om 2 dagar, det känns ganska läskigt. Det är så mycket nytt som kommer att hända. Mitt schema förstår jag mig inte på heller. Det ser helknasigt ut.

Saknar min Linda som tusan, när ses vi?

Kär och Galen!

Jag är så otroligt känslosam så att det finns nog inte. Sitter och lyssnar på "Timglas" av Lars Winnerbäck och hela jag pirrar, ler, skrattar och gråter på samma gång. Jag har så mycket känslor i mig.

Kär är jag också, helt kär och galen, det har jag förstått på riktigt nu. Jag snurrar runt i ett kärleksvirrvarr som aldrig tar slut och jag måste få säga att det är helt UNDERBART!

Tack för det.


Tuff och underbar vecka

Kommer just hem från en helt sjukt rolig vecka i Norge på kulturläger. Det har varit helt fantastiskt och det är så svårt att förklara hur det har varit så här med ord. Det är så mycket som jag vill berättamen skulle jag berätta allt skulel detta ta evigheter så det får väl bli lite utplock från veckan.

Träffade hur mycket mysigt och härligt folk som helst, däribland Elin som är en tjej från Kil som är helt galet rolig och fantastisk att umgås med, Axel som är underbranet i allt som har med musik att göra och för övrigt en väldigt rolig person, Thea som är en norsk tjej som var med i min teatergrupp som gav mig väldigt många skratt och så väldigt många fler människor som var helt underbara och gav mig en fantastisk vecka.

Jag hade valt teater som workshop och där fick vi prova på teatersport och clowneri under veckan, det var väldigt roligt. fast clowneriet blev väl lite för mycket för min smak till slut men jag tyckte att jag klarade av det väldigt bra ändå. Jag provade även på improvisation med rytmik, akrobatik och att göra smycken.

Självklart kan inte allting vara bra så på onsdagen skulle jag ju såklart bli sjuk och få feber, ont i halsen och allmänt ont i hela kroppen. Men jag levde på ipren under dom dagarna så det gick ganska bra ändå, men halsontet och mattheten sitter fortfarande kvar så frisk är jag ju ändå inte än.

Veckan avslutades med attt vi uppträdde på festivalen "unner brua", jag var clown och sprang runt på scenen och var sjuksköterska. Jag tror att det gick bra, det verkade så på våran teaterlärare i alla fall.

idag åkte vi hem och jag bara längtade tills vi kom över gränsen för då skulle jag kunna få använda telefonen igen. Det första jag gjorde var att ringa mamma och efter en minuts prat så grät jag floder. Jag var väldigt förvånad över det själv men jag antar att det berodde på att all saknad efter henne släppte och att jag äntligen kände en lättnad över att få prata med henne och att få ha henne på något sätt nära, jag hade inte hört av henne på hela veckan. Jag behöver verklgien min mamma, jag är så oerhört mammakär så att det inte är sant xD.

Ikväll kommer underbar som jag saknat hur mycket som helst

Mardröm

I morse vaknade jag tidigt, eller i alla fall tidigare än vanligt. Jag tänkte egentligen gå upp runt halv 9 eftersom att jag skulle packa klart inför camp men jag gick upp redan halv 8. Anledningen var för att jag drömde en så sjukt hemsk mardröm. En sån dröm som man bara vill springa ut ur och aldrig komma in i igen. Jag tror til och med att jag har drömt den förut.

Usch, jag tycker verkligen inte om mardrömmar.

Timmen är slagen.

Klockan är 22.42. Jag har just kommit hem från Marens och Hartmunds bröllopsmiddag, jag orkade verkligen inte stanna kvar till festen efteråt för jag var verkligen alldeles för trött och för seg i huvudet. Jag har nog itne sovit så mycket jag borde göra, eh, vilket nog har sina förklaringar.

Så egentligen borde jag alltså gå och lägga mig men jag tycker att det är väldans mycket mysigare att sitta framför datorn och småprata med Linda på msn. Det var alldeles för länge sedan jag träffade den tjejen, senaste gånge var nog onsdagen under fryksdalsdansen då vi var ute. Det är ju mer än två veckor sen. Fast jag lär nog hamna hemma hos henne och Vican rätt mycket i Karlstad så det är kanske bra att vi tar lite avstånd från varandra nu så blir det någon slags jämnvikt? xD

Ojoj.

Nu är jag hemma igen för första gången på lite över en månad. Med hemma menar jag alltså mitt forstahandshem Ängen där jag inte kunnat spendera så mycket tid nu i sommar för att jag har jobbat hela tiden. Men nu är jag hur som helst hemma här igen fast denna gången bara på en snabvisit eftersom att jag är tvungen hem för att packa inför norgelägret på söndag.

Jag är väldigt förväntansfull, det kommer nog att bli jätteroligt. Jag och Moa åker alltså med Ung kultur på kulturläger till Hamar i Norge nu på söndag och stannar där tills nästa lördag. Min förstahands workshop är teater sen så får vi välja en workshop när vi har kommit fram också. Är lite osäker på vad jag ska välja men troligtvis blir det nog gyckleri.

Over and out.

Storhandling

Idag har jag och mamma varit väldigt duktiga och storhandlat hela dagen. Och när jag säger storhandla menar jag det verkligen. Vi har nämligen köpt grejor till min lägenhet och till den behövs det verkligen sjukt mycket grejer. Det är inte riktigt klokt hur mycket saker man måste ha. Än så länge har jag väl inte riktigt allting som behövs men jag tycker att det får komma allt eftersom. Det behöver ju faktiskt inte vara perfekt från första dagen^^ Eller hur Linda?

Jag har även köpt en dator till mig själv :D fast jag får den inte förräns nästa söndag då jag kommer hem från Camp 08.

Snart kommer underbar och myser med mig.

Lördag

Jag trivs faktiskt väldigt bra med mitt jobb. Även fast jag ibland bara vill spy på det och bara gå hem så är det i många fall välgit roligt. Jag trivs väldigt bra med mina jobbarkompisar och vi har skitkul ihop och skrattar mest hela dagarna vilket är underbart :D

Och imorgon blir det Liseberg :D

Jag har en glad och mysig känsla i magen hela dagarna. Tack.

Lite tid.

Jag har vart uselt dålig på att uppdatera min blogg dom senaste dagarna elle t.o.m. veckorna.

Vad ska man nu skylla det
på?

Jag skyller helt enketl på att jag itne haft mcket tid och att jag verkligen har haft idétorka och absolut inte vetat vad jag ska skriva om. Även idag har jag idétorka, vad ska man skriva för att få folk att läsa? Det måste ju vara något sånt där hperintressant så att ni inte bara går ifrån min blogg och tänker "nä, usch. Vad tråkigt detta var. Jag ska nog sluta bevaka hennes blogg". Så nu är frågan. Vad ska jag skriva om i fortsättningen? Det får jag nog sitta och klura på ikväll. För nu måste det bli bättring!

Jag kan i alla fall tipsa om lite bloggar jag tycker att ni kan besöka^^

http://nightfight.blogg.se - min finaste älskade Lindas blogg som är verkligen värd att besöka.
http://paranoidanroid.blogg.se - Christophers blogg som är väldigt intressant. han skriver väldigt tänkvärda och bra inlägg.
http://tjyvlyssnat.se - roligaste sidan på länge. Man bara garvar om och om igen.

Fler tips kommer i framtiden.

Jag ska bara btw säga att jag har hittat fram till bandet Red Hot Chili Peppers som jag inte lyssnat så mycket på förut. Det är roligt när man hittar en guldklimp i tillvaron.