Dans igen :D

Har kommit hem från dansen för någon timme sedan  och nu sitter jag och kollar på Främmande fågel på tv. En kriminalserie av Anna Jansson som är rätt bra, det är kul att se den också för att jag har läst boken. Så jag pendlar lite mellan att se och att skriva blogg och att prata med folk på msn just nu. Men jag är ju tjej så det går alldeles finemang.

Dansen var bäst, jag är så nöjd och glad att jag har börjat igen för det kändes ganska tomt då jag inte hade nån dans längre. Så nu är det modernt som gäller på tisdagar för mig mellan klockan 19.00 och 20.20. WUNDERFUL! Vi övade på akvariedansen och det gick väl sisådär eftersom att jag inte gjort den förut. Men jag försökte i alla fall.

Spring Awakening var fantastisk och jag var helt i extas. Jag och Emmy dog nästan av hans snygghet xD

Spring Awakening

Jag har blivit så extremt dålig på att blogga. Fy skäms på mig! Men livet rullar väl på som vanligt. Jag går i skolan, kommer hem, käkar och sen tränar jag. Ungefär så går mina rutiner till. Så det finns väl inte så väldans mycket att skriva om kanske. Ikväll ska jag iväg och träna cirkusen i Tingvalla gympasal. Jag hoppas på att det går bättre än vad det gjorde förra gången för då gick det verkligen inte bra. Vi tränade trapets och det är något av det som jag tycker är svårast. Eller egentligen inte, det som är svårt är att svinga sig upp i trapetsen. Där uppe så går det ganska bra, jag älskar att bar akänna att man är i luften så jag skulle så gärna vilja vara duktig på trapets. Men då ska man ju faktiskt kunna svinga ordentligt. Jag får väl se till att öva på det idag då, ifall dom nu har trapetsen uppe vill säga. En sak har i alla fall gått riktigt bra på cirkusen och det är min bakåthandvolt, jag kan det ju än så länge bara med pass men jag måste säga att det går väldigt bra. Så snart så får jag väl börja öva utan pass.

Imorgon blir det Spring Awakening och då ska Emmy och jag dregla på snygghet nummer 1 ! xDSpring Awakening

Manus

Emmy och precis gått och nu ska jag snart se på One Tree Hill. Haha, jag är seriöst beroende.

Vi har skrivit klart manuset till "När månen går med långa ben", en musikteaterföreställning som vi troligtvis ska sätta upp någon gång i framtiden och jag är hur pepp som helst inför det. Det känns så underbart bra.

Försvunnen tvätt?

Snart så ska jag iväg på cirkusträning och förhoppningsvis få utsätta min kropp för sjukt roliga fysiska akroövningar. Annars idag så har jag bara varit i skolan och sedan när jag kom hem så läste jag lite i historieboken och sen somnade jag. Så fram tills halv fem så sov jag vilket var ganska underbart skönt. Dock så är jag lite fundersam var min tvätt som jag satte in strax innan jag somnade har tagit vägen. Den har faktiskt försvunnit xD. Kanske har familjen jag hyr av lagt in den i torktummlaren som nu är på?

Skräckis

Moa var här och gästbloggade förut och berättade att vi skulle se skräckfilm på bio. Nu har vi gjort det! Och det är verkligen en upplevelse. Speciellt som det var en sjukt läskig film vi såg. Jag måste verkligen rekommendera filmen Mirrors till folk som gillar skräckfilm. Den är oerhört bra, fast jag nästan grät och mestadels låg i Moas knä och blundade och hållde för öronen så måste jag ändå säga att den är väldigt bra. Så den rekommenderas.

Imorgon ska jag ta mig samman och börja träna. Jag ska även gå runt på stan med Emmy och leta uttöjningar till henne och eventuellt ta ett hål till i mitt vänsteröra. Woho!


Här får ni en väldigt överexponerad bild på Emmy :D ENJOY!


Emmy


En helg hos Hanna , // Syster yster.

Tjoo ^^ nu är det Hannas syster Moa´som skriver här.
Jag har varit här den här helgen på kulturnatta och träffat massor av roligt folk. Jag fick en 60-tals look också. Så småningom kanske jag ska försöka göra nån kul look med Hannas hår.

Jag har säkert klagat hundra gånger på att det kostar så mycket att åka buss till Karlstad från Sunne, jag har säkert slösat 200 kronor på buss den här helgen. Jag bara kastar bort mina pengar snart har jag inget kvar.  KOLLEKTIV TRAFIK SKA VARA GRATIS, tycker jag :)

Var på cirkus tidigare idag och jag frös nästan ihjäl så jag gjorde inte så mycket. Jag iaktog för det mesta. men trapets gjorde vi . Vi tränade fall från svank till fot och till knäveck. Så nu har jag skrapat upp nästan hela översidan på ena foten. Men men, det läker nog.

När jag kom till Hanna så var jag lite seg och deppig, så Hanna muntrade upp mig och nu ska vi snart gå på bio. Mirror heter den^^.-.   Det är en skräckfilm tror jag. Hoppas den är bra., Vi ville se på Patrik 1.5 men det fanns bara spridda platser och det hade inte varit lika kul.

Nu kommer en bildgåta:

Vad är det här :

n__________________________________________________________________________n

Svar: en glad val! xD


Kulturnatt

Jan kommenterade det förra inlägget och sa att jag just fått 100 poäng i fjortispoäng för att jag nördar One Tree Hill xD, haha, trots det så tänker jag fortsätta att vara fjortis framför tv:n!

Hur som helst så är jag tillbaka i Karlstad nu efter att ha tagit en kväll hemma i Sunne. Det är oerhört skönt att komma hem till mamma och syskonen och jag saknar dom direkt jag kommer tillbaka fast jag känner ändå att jag måste stå ut för min egen skull. Och om några månader hoppas jag att det kan kännas lite bättre, det här med att bo själv. Jag säger inte att det alltid är jobbigt och ensamt, men vissa dagar så blir det lite tomt. Men då får man bara rycka upp sig och tänka på allt bra det för med sig :D

På fredag är det kulturnatt i Karlstad :D, jag ska uppträda någonstans på gatorna mellan sex och sju så håll utkik efter en grupp esteter som troligtvis kommer att se lite småförvirrade och nervösa ut.


Ses vi där? :D


Tv-nörd

Gah, vad jag nördar "One Three Hill" just nu. Vill inte missa ett avsnitt, och det käns lite kobbigt eftersom att dom går varje dag 10 över 4 på 5an. Så det är ganska svårt att passa in. Men oj vad bra det är, jag sitter som klistrad framför tv:n och i just det här avsnittet så började jag gråta av lycka i slutet xD. Jaja, mitt sjukliga behov av det kanske går över förr eller senare.

Imorgon så är sista föreställningen med "Krabat" på Isgård och det känns riktigt bra. Jag känner varken att jag har tid eller ork för det just nu.

Copycat

För en liten stund sen då jag satt och nördade mig framför "One Tree Hill" så hörde jag plötsligt ett ljud som lät konstigt likt glassbilen, men det som var riktigt konstigt var att det inte var samma melodi. Men tydligen så var det så att någon annan glasskedja hade kopierat hemglass signal och gjort en egen typ av den. Dom har alltså kopierat hela deras företag, det är väldigt fejk måste jag säga men dock så blir jag ändå lika glad varje gång jag hör ett glassbilsljud, spelar ingen roll vilket företag det är, det är ju ändå glass! Mumma :D

Just nu ser det väldigt fint ut i min lägenhet, det är städat och ordnat och jag är riktigt nöjd med att bo här. Känns skönt att jag faktiskt kan klara mig själv, även fast jag gärna åker hem ganska ofta och får träffa familjen. Jag är nog ganska mammsjuk egentligen, fast när man bor hemma och har henne där hela tiden så ser man inte alltid hur skönt det är att faktiskt ha en mamma som finns där och lagar mat, städar ibland och tar hand om en. Så det är faktiskt ganska konstigt att inte ha henne där.

Imorgon ska min klass till museet och se en 60-tals utställning dom har där. Det är inte klokt vad bra det är att gå Estet :D

Syster <3

Allra käraste syster kom till Karlstad igår och umgicks med mig <3


Moa