carpe diem, eller?

Mitt liv är
konstigt
stressigt
annorlunda
viktigt 
härligt
galet
fantastiskt 
bra

träffade julvivan på muséet. Kände att vi nog får ta en fika någon dag snart. 
har bokat min biljett till P&L i sommar äntligen. Malin och jag har skrivit packningslista och taggar gärnet. hanna, malin, amela, sofie, siri, märta. Känns som det kommer bli ganska så mycket BÄSTA VECKAN! Tror annars att jag har en syster som fyller år på lördag som jag ska gratta järnet med. Hon råkar nämligen vara världens finaste (trots att hon dissade Karlstad idag för att plugga) <3

Over and out.lovejuice

bara för att jag,
har finaste tjejerna 
som stöttar genom livet
amela min fina. 
finns i mina tankar

Inspirationen från feministiskt forum i helgen var helt fantastisk också. 
Massa bra saker med mig hem, i hjärta och hjärna. 

Mycket hjärta just nu, inte så mycket hjärna. Men det är chill ändå.

jungle drum

Bara för att mitt liv äger just nu. Hittat en utbildning jag vill gå i arvika, creative feminism it is. Projektledarutbildning med inriktning feminism. Låter inte det som en prefekt utbildning för mig? Läs mer här. Stockholm kommer att intas i helgen med ett gäng häftiga brudar som ska på feministiskt forum. Längtar riktigt mycket!
Annars hittade jag en låt som var jag just nu tusen gånger om.

hey soul sister

Vuxenpoängen bara rasar in över mig. Nu när jag kom hem efter skolan lagade jag mat (för en gångs skull), sen ringde jag till internetbanken och kollade upp lite krångel och nu ska jag vidare till vanliga banken för att fixa detta. Dessutom är jag myndig, har körkort, bor i egen lägenhet och har faktiskt börjat titta lite grann på nyheterna. Måste säga att just det känns väldigt vuxet av mig! 

Men jag tror inte att jag kommer att kunna kalla mig vuxen på väldigt länge. När kan man det egentligen? När blir man vuxen på riktigt? 


Peppar för livet med fin musik.

good song

Gårdagskvällen var riktigt bra. Elin och Hanna skrattandes i lägenheten. Fin klänning och nätta skor som dansar ut i natten. Galna tjejer, knäppa pojkar. Vårkärleken flyger runt omkring mig.
våren ger mig rysningar.

no more övningsköra.

Tog körkort igår. Var något av det bästa som hänt i mitt liv, bort med all körkortsstress och press och in med vårkänslorna på riktigt. Fått låna Mammas bil också så jag och Lois ska ta en tur till skutberget och ha picknick.
Livet är bra! Blåbärspaj på gång nu...

bubbeltrubbel

Depp, pepp - eller mittemellan?

Fick en tanke förut; jag tuggar nästan aldrig tuggummi på vintern. Är nog för att det är för kallt att öppna munnen då. Nu har jag i alla fall köpt mitt första tuggummipaket för i år. FÖR DET ÅR VÅR! (rim)

jag har mera tålamod, än vad du har hårda ord. Det måste du förstå.

Har haft en ganska underbart slapp dag idag med bruden som visste för lite (nu vet hon allt!). Vi har:
  • skrivit packningslista till peace and love, börjar peppa redan nu!
  • gått sönder mina converse ännu mer på en långpromenad
  • ätit salt mat
  • lyssnat på håkan och sjungit bort alla sura miner
nu är det vår! tralalala.

back to borlänge.

Nu har jag bestämt mig. Det blir p&l i år igen med hjärtat.

Några fina minnen från Borlänge09


Sådär att det pirrar när man längtar.

morgonstund har guld i mun

Alldeles för lite sömn inatt. Men jag får skylla mig själv. Hoppades på sol idag men det verkar hopplöst. Ska nog i alla fall ta en promenad efter frukosten. "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder".

Nu, dagens bästa mål. Frukost!


nu kanske jag smälter lite grann

Idag tittade våren fram. Som jag har längtat och längtat. Och väntat och väntat och till slut så kom solen på att det var påsk och smälte bort lite snö. Det var fint det. Fantiserar om när jag snart får sätta på mig solglasögonen och åka långtur ut på klarälvsbanan. Lyssna in vårens alla vårtecken och plocka tussilago. Har bytt till vårjacka den här helgen äntligen. Det hade jag väntat länge på.


Håkan säger allt. Som vanligt.