this time baby I'll be bulletproof

Tittar på Wallander och dricker rooiboste. Min fjärde kopp idag.
Blir sugen på att ändra om i mitt rum. Lite nya färger och annan möblering skulle nog vara fint.
Får kanske be min syster att komma hit och greja lite.
Snart ska jag sova och lyssna på Shantaram på Engelska. Riktigt bra bok.
Jag är en cool katt.

blogg.se?

Varför buggar blogg.se nya design? Är det någon som tycker att det är bra att man ser inlägg man har lagt upp för tre veckor sen som nyligen tillagt?

longing for what?

Slapp söndagmorgon med melodifestivalenrepris och OS. Läser lite tidningar och känner mig riktigt glad. Tror att det kan bli en riktigt fin dag, solen lyser på snöbergen utanför mitt källarfönster och jag hoppas på sol i mängder tiden som kommer. Att Peter Pan är slut känns väldigt skönt. Hade inte kunnat bli bättre.
Tittade igenom gamla bilder och hittade en på mig från högstadiet. Tagen på påsklovet när jag och syster var i Stockholm. Längtar till våren utan snö, längtar till Stockholm och konstmuseum, längtar till artonårsdag, längtar.

mjukiskväll.

Kvällen bjuder på:
A lot like love
Pussar på min fina bästa Malin
Brieost-toast
Chokladdoppade chokladbollar
<3

livet bakom scen.

Kom precis hem från ett mysigt infomöte med tjejjouren. Känns väldigt bra. Annars är jag trött efter många timmar Peter Pan som nu är slut, i alla fall för min del, nu tar Dan över och jag kan ha det gött som pirat väntandes bakom scenen. Vi i våran loge har i alla fall insett att livet som skådespelare inte är så glamoröst som man kan tro. Vart tog låsen och dörrhandtaget på toaletten vägen till exempel?
Mina härliga piratvänner chillar med Lena.
Peter och Lena är riktigt mumsiga tillsammans.

bara en tanke.

Världen är väldigt liten.

22 timmar kvar.

Laddar inför imorgon med lite B&J. Nu går jag och lägger mig för att få sova en riktigt skön och lång natt.
Godnatt med er. Vi ses väl imorgon klockan 18.30 i Sundstaaulan?

premiär imorgon.

Den här veckan är mitt liv upp och ner. Det enda som snurrar i min hjärna är repliker hit och repliker dit, saker som behöver fixas till scenen, sånger som behöver slipas på för det är nämligen premiär på Peter Pan imorgon. Vänta lite nu, vad sa jag? IMORGON! Oj, nu blev stresskurvan plötsligt mycket högre. Bara en dag kvar och jag som hela tiden tänkt att det är långt kvar. Nu är det verkligen inte det längre. Så imorgon smäller det. Nu måste jag tillbaka till skolan där jag och min klass för tillfället bor (känns det som i alla fall) och repa sånger.
 
Ha det fint! 

helg.

Trött
Mår illa av allt godis jag ätit
Längtar till våren och att vandra runt planlöst i Stockholm
Vill klippa lugg
Orkar egentligen inte gå upp imorgon

peter pan.

Rep hela dagen med Peter Pan men nu känns det riktigt bra måste jag säga. Har undrat flera gånger om det verkligen kommer bli bra det här men nu när det verkligen är på riktigt och vi är inne på slutspurten så börjar det kännas som att vi verkligen kommer att få till en så bra föreställning som vi vill ha. Premiären är på onsdag klockan 18.30 och sen spelar jag två till föreställningar som Peter på torsdag som är skolföreställningar. Därefter på fredag och lördag kommer jag att spela pirat.

Hoppas ni kommer och tittar. Förbokar gör ni via mejlen [email protected]

Ikväll blir det kärlekslördag på UNO, jag och Lois ska tagga gärnet inför alla hjärtans dag.

omvänd.

Jag har ångrat mig. Inte kul att storhandla när bussarna är sena på grund av det jäkla rallyt(MILJÖFÖRSTÖRARE) så jag fick vänta tio minuter innan min buss kom. Handlade i godan ro men eftersom bussen varit så sen tänkte jag att då behöver jag inte stressa till nästa buss så då kom jag i godan tro i minut sen och fick istället sitta och vänta på nästa buss i 28 minuter. Mina fingrar fryser men nu ska jag äta lax. Då kanske jag blir gladare.
Hälsningar från en arg och frusen tjej.

storhandla.

När man har flugit ut ur sitt bo, som en person sa till mig om att flytta hemifrån, så måste man även göra vardagliga saker som att handla mat. Jag brukar vara så duktig att jag storhandlar på varuhus där priserna är lite lägre såsom Willys eller Pekås. Lite längre bort men mycket billigare. Tycker egentligen inte att det är så jobbigt dom där turerna till affären, faktiskt ganska mysigt att få strosa runt där själv med sin varukorg i lugn och ro medans man väljer ut vad man ska äta till middag. Det är vad jag ska göra nu, en skön hemmakväll som den här torsdagen.

jag är glad i hela hjärtat.

Spana på snygga killar på friskis är inte fel. Danspasset var verkligen grymt och tjejgruppen och fikat med mamma gjorde min dag plus att jag fick skratta hela förmiddagen åt Björn Starrin som hade föreläsning.
Bäst är jag har världens finaste vänner.

Kan inte bli bättre!

Nokiatävling

Länkar till en bloggtävling här som jag är med i. Man kan vinna en Nokiatelefon, inte helt fel tycker jag!

Kalas.

Jag har världens finaste kompis. Hon heter Moa Alpsten och fyllde arton för inte så länge sen. I fredags hade hon fixat kalas. Det var underbart. Tack!


Moa fick köra oss eftersom hon är vuxen med körkort nu!


Fina flickor i baksätet.


Badbrudar!


Härligaste badet.


Snyggmalin med pommacen i högsta hand.






Sedan blev det supergod mat hemma hos Moa.


TÅRTA!

Idag ska jag ut och cruisa med födelsedagsbarnet i bilen. Det blir grymt!

hello you.

Snart ska jag kasta mig i sängen och kramas med min nalle men först tänkte jag slänga ut lite tankar om igår, idag och imorgon.

Igår, var jag sliten som en ko med svininfluensa. Gick på danspasset och skakade lite rumpa men det kändes tungt denna gången måste jag säga.

Idag, insåg att jag är galet sockerberoende och trots att jag och Emmy snackade på bussen om att livets njutning är mat och att vi lätt lever fem år mindre så känns det ändå ganska nödvändigt för att jag ska må bra i nuet att jag skärper mig lite. Min kamp mot godiset börjar på måndag! (innan dess är det partey ju)

Imorgon
, är det halkbana. Känns sådär, fast jag är glad att jag får det gjort. Något som faktiskt känns ännu sämre och som en liten klump i magen är att jag ska göra utbildningskontroll på måndag vilket innebär att klarar jag den så bokar vi körprov, misslyckas jag så kommer det kännas som ett ganska fett nederlag mot mitt körkort.

Som sagt, nallen väntar. Sov gott!

lite info om tjejgruppen.

Tjejgrupp snart. Då blir det filmmys med Chocolat. Klockan 17.00 på UNO är det om det låter intressant.

Borde kanske förklara lite varför jag har startat en tjejgrupp och vad vi gör nu när jag skrivit ganska mycket om den på bloggen. Den här tjejgruppen "leds" (tycker inte om att säga ledare, kanske mera drivs) av mig och Emmelie Montén. Man ses en gång i veckan och diskuterar intressanta ämnen, går på studiebesök, ser på film, jobbar med självkänsla osv. tillsammans med andra tjejer. Ett forum där man kan träffa nya, intressant människor som kanske också är utanför sin egen kompiskrets och som man aldrig skulle ha tagit chansen att lära känna annars. Det är ett forum där tjejer kan få må bra och vara som dom är i en trygg miljö. Ett grupp där man kan göra skitroliga grejer eller prata av sig om något man funderat över eller tycker är jobbigt.

Ska säga också, att mycket av det vi gör i gruppen bestäms självklart tillsammans. Vi kommer göra utflykter som tjejerna som ska med vill göra.

Låter det intressant? Det går fortfarande att hoppa på och hänga med i Venus, som vi heter, några veckor till. Efter det kör vi på med dom tjejer som är med så att vi kan lära känna varandra lite extra. Så vill du så är det bara att köra på. Vi syns på UNO!


måndagsnoja.

Okej, om jag nu älskar söndagar och är väldigt pigg då så är det värre med måndagar. Tänker alltid att jag ska träna på måndag kväll, eller i alla fall göra något vettigt men oftast (väldigt ofta) blir det bara slappt hemma framför tv:n. Tittar på halv åtta hos mig, roligaste programmet enligt min mening, och lagar quinoasallad av det lilla jag har hemma vilket är avokado, ärtor, morot och hushållsost. Blir nog finemang!

Vilken dag är egentligen den bästa/sämsta?