lite info om tjejgruppen.

Tjejgrupp snart. Då blir det filmmys med Chocolat. Klockan 17.00 på UNO är det om det låter intressant.

Borde kanske förklara lite varför jag har startat en tjejgrupp och vad vi gör nu när jag skrivit ganska mycket om den på bloggen. Den här tjejgruppen "leds" (tycker inte om att säga ledare, kanske mera drivs) av mig och Emmelie Montén. Man ses en gång i veckan och diskuterar intressanta ämnen, går på studiebesök, ser på film, jobbar med självkänsla osv. tillsammans med andra tjejer. Ett forum där man kan träffa nya, intressant människor som kanske också är utanför sin egen kompiskrets och som man aldrig skulle ha tagit chansen att lära känna annars. Det är ett forum där tjejer kan få må bra och vara som dom är i en trygg miljö. Ett grupp där man kan göra skitroliga grejer eller prata av sig om något man funderat över eller tycker är jobbigt.

Ska säga också, att mycket av det vi gör i gruppen bestäms självklart tillsammans. Vi kommer göra utflykter som tjejerna som ska med vill göra.

Låter det intressant? Det går fortfarande att hoppa på och hänga med i Venus, som vi heter, några veckor till. Efter det kör vi på med dom tjejer som är med så att vi kan lära känna varandra lite extra. Så vill du så är det bara att köra på. Vi syns på UNO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback