Underbart.

Jag mår bra. Väldigt bra^^. Dock så tycker jag att det är helt meningslöst och hemskt att sova ensam. Jag hatar det verkligen. Är så grymt mycket mysigare att sova med en annan människa, i detta fall en speciell människa. Haha, förra veckan så sa jag att jag inte kunde bli kär. Får nog ta tillbaka det xD. Jag kan visst bli kär, det ska bara vara rätt människa för att jag ska bli det.

Jag älskar solen, älskar att känna hur den värmer mot kroppen. Hade kjol och tights på mig för första gången på länge, kände att det var helt rätt dag för att ta på sig jätteturkosa tights idag. Vårkänslorna är här :D.

I helgen kommer Calle hit också har jag sirkusuppvisning. Längtar som tusan efter den killen, kan inte vara utan honom en dag nästan ju. Hur ska jag överleva detta? ^^

Örebro

Jahapp, så var man ute på vift igen. Vädligt spontant som vanligt måste jag säga. Denna gången är jag i Örebro hos Calle och har vårmys^^. Träffade pojken på SSU-kursen "Fackets Grunder" och beslutade mig för att följa med onom hem till Örebro. Så nu sitter jag här i en källare och väntar på honom :D

Sommarjobb :DD

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB :DD¨

Ska jobba hela sommaren på Sunne Vattenland i kiosk och diverse annat^^ Money, money, money here I come. Lär väl behövas tills jag ska flytta till hösten. har hört att sådant är dyrt xD.

Planer inför sommaren: Jobba på Sunne Vattenland
                                             Arvikafestivalen
                                             Camp 08
                                             Kanske Frankrike

Jag längtar till sommaren <3

Har dock fortfarande inte fått mitt preliminära intagninsbesked. Hoppas det inte blivit nåt knas så att jag itne kommer in O_o

*arg*

Jag måste skriva ett aggresivt inlägg här nu. Måste avreagera mig på någonting.

Jag blir så jävla arg, galen, frustrerad, irriterad, ensam och helt jävla galen när jag ser att hon tagit det som en gång var mitt. Det som en gång jag gladdes åt. Hon umgås med dom människor som en gång tyckte att jag var jättebra. Även fast det var mitt fel att jag inte är kvar längre så blir jag så hemsk ledsen och förtvivlad. För jag vill ju också bli ihågkommen. Inte bara vara en strumpa som slängs bort bara så där som dom sa idag på våran hörövning i franska.

Förutom det så blir jag även tokig på att jag aldrig får mitt integningsbesked. Det borde ha kommit i fredags och annars borde det kommit idag. Skynda på lite tycker jag.

Förlåt nu ska jag sluta klaga. Var bara tvungen att avreagera mig.