Knäppo^^

Jag är seriöst helt knäpp. HAHA xD , jag är skitglad och vill bara hoppa och dansa och krama allt och alla. Detta endast på grund av att jag träffat en enda människa. Ska inte skriva eller prata så mycket om det. Men jag var tvungen att skriva någonting. :DD

Har just sett "The Heartbreak Kid", ganska knasig film. Men det var ju kul att se någonting. Det blir nog mer film snart. "30 Days Of Night" hade jag tänkt mig. Kanske att min syster vill se den med mig.

*suck*

Nu har skolan börjat igen. Andra dagen idag. Än så länge har jag inte blivit jätteskoltrött men det kommer nog. Men jag ska verkligen skärpa till mig i år. Förra året slappade jag lite för mycket, gick inte på alla lektioner och var slarvig med läxorna. Men nu tänker jag bättra mig, sista terminen på grundskolan nu. Sen blir det gymnasiet, tror att jag ska gå Estet Teater om jag nu kommer in fast jag är inte säker än. Det finns så mycket jag vill gå. Cirkus, musik, IB, NVSP m.m. Får ta och bestämma mig snart. Det är nästan bara 2 veckor kvar innan sökningen ska vara inne.