Estet :D

Fick dom slutliga intagningsresultaten till gymnasiet idag, jag kom in på Estetiska programmet med inriktning teater på Sundstagymnasiet i Karlstad :D Jag är överlycklig, trots att jag redan innan var ganska säker på att komma in eftersom jag hade så mycket marginal vid dom preliminära intagningsresultaten så var det ändå väldigt skönt att ha fått det på klart på ett papper. Så nu blir det till att flytta hemifrån till hösten^^

Hade lite mys och planeringsdag med Linda idag. Väldigt trevligt och jag börjar verkligen se fram emot Arvikafestivalen.

Nu blir det min egenlagade böngryta med majs och fetaost och till det blir det Quinoa-ris. Mumma :D


Imorgon..

Imorgon ska jag träffa min lilla älsklingspingla och planera ARVIKAFESTIVALEN :D

Vattenlands personalfest

Idag har vi alltså haft personalfest på Vattenland. Efter en mycket hektisk dag för mig, Mia, Birk och Fanny så fick vi till slut äntligen provåka alla dessa vattenruschtkanor som man ser att alla andra åker i hela dagarna, fast vi fick ju åka dom lite på vårat sätt x)

Birk, Erik och Sbastian skadade sig väl lite grann, Birk åkte nästan ut i slutet av en ruschtkana och Erik och Sbastian slog i varandra när vi åkte 7 personer i mammuten och nästan välte. Men för övrigtså skadade sig inte så många. Jag fick ett skärsår när jag försökte klättra upp för en brant bana men misslyckades och åkte ner.

Ja, det var väl min dag i stora drag. See you folks^^

Arvikafestivalen

Snart, snart så är det dags. Då ska jag och Linda kliva in på arvikafestivalsområdet och ha störtkul, för det kommer vi verkligen att ha. Grattis till oss :D

Linda

Idag har jag och Linda umgåtts nere på den lilla orten sunne. Vi försökte fynda på loppisen hamsterboa vilket gick sådär, vi hittade inte så mycket nödvändigt till våra lägenheter, sedan gick vi till expert och kollade på en bärbar dator åt mig och sist men inte minst gick vi till Wienerkonditoriet och fikade. Hon är verkligen underbar den tjejen, även fast man inte gör så mycket så har man så roligt och trevligt med henne ändå :D Henne trivs jag med.

Olssons brygga

Då blir det Olssons brygga med mamma och Per-Arna ikväll.

Min vanliga otur och mitt smarta intellekt

Jag lär av mina misstag. Självklart så raderades meddelandet denna gången också genom att "webbsidan kan inte visas" kom upp. Men eftersom att jag lär av mina misstag så hade jag kopierat texten innan inför eventuella fel. Jag är så smart idag :D

Onsdag

Det är motgångarna i livet som gör framgångarna så fantastiska

Igår skrev jag ett inlägg om livet och varför det är så underbart, men självklart så krachade datorn och inlägget raderades. det var sjukt irriterande och jag svärde ganska mycket för mig själv över att datorn skulle vara dryg och paja just när jag ansträngt mig och skrivit ett sådant bra inlägg.  Men sånt är livet och jag får väl ta det som ett tecken från det jag skrev om att det är motgångarna som får framgångarna att verka så fantastiska, så eftersom att jag fick en sådan motgång från mitt förra inlägg så blir framgången än större när detta inlägg INTE kommer att krångla. 
 
Tror du på ödet?


Söndag

Midsommarhelgen har varit riktigt bra, det blev midsommarfirande hemma hos Emelie i Fredags i alla fall och det är jag glad för. Vi hade sjukt trevligt med massa god mat, massa tårtor och massa godis. Kubb och film på kvällen blev det ocskå, somnade vid två, jag och Linda, så det blev inte väldans sent för oss. Vilket nog var tur eftersom att det var premiär och premiärfest på bannlyst dagen efter, alltså igår. Det var också väldigt bra, dock så var föreställningen inte riktigt lika bra som En Herrgårdssägen, men ändå, väldigt värd att se. Den spelas hela sommaren så jag råder alla att gå och titta för att Västanå teater är något så väldigt fantastiskt och underbart att se så det går nästan inte att beskriva. en blandning mellan skådespelerie, dans och folkmusik är vad det är och det kan inte bli bättre än så.

Midsommarafton

Idag är det midsommarofton och som vanligt så regnar det. Regn, regn och åter regn. Blir det en sådan sommar igen? Jag hoppas verkligen inte det, både för min skulle och för mitt jobbs skull. För om det blir regn så kommer det inga besökare till Vattenland och kommer det inga besökare till Vattenland så går det i konkurs.

Jag har inga stora planer för dagen, har fått ett erbjudande om att åka till Emelie och ha grillfest med några vänner men eftersom att jag inte har någon skjuts hem blir det nog inte så. Det är synd för det hade varit väldigt roligt att åka dit och få träffa lite vänner. Men istället stannar jag nog hemma och umgås med mamma, Per-Arne och Simon och det blir nog bra det också.

Imorgon ska jag på teater, Bannlyst som sätts upp av Västanå Teater har premiär imorgon och jag och syster ska gå dit. Moa fick två fri-biljetter eftersom att hon var med förra året och en av dom kommer jag att få, sedan efter teatern är det premiärfest med god mat och trevliga människor. Sånt här gör mig verkligen lycklig :D

Viktor :D

Dagen har fått ett innehåll :D. Jag ska åka till Viktor^^

17 juni

Idag är jag ledig och har en slappdag tillsammans med Moas pojkvän Gustav, för att Moa jobbar idag och Gustav sov här inatt. Det känns rätt bra, förutom att jag måste försöka jobba mer så att jag får ihop lite stålar. Men men, lite ledig är ju itne heller helt fel.

Det känns konstigt men bra att ha gått ur 9an, jag trivs med det. Dock så är det ju lite sorgligt att jag kanske inte får träffa många av mina gamla vänner så mycket mer. Även fast man säger att man ska träffas så mycket efter et här och så, så blir det nästan aldrig som man säger. Det är tråkigt, jag hoppas att detta är undantaget.

Bal
Igår var det bal, det var sjukt lyckat. Men nu känns det tomt. Det kan kanske bero på att jag är helt ensam hos Per-Arne inatt om inte Moa kommer.

Dan före skolavslutningen

Så var det snart dags, dagen med stor D, dagen då man äntligen slutar grundskolan och får göra något som man själv valt. Det borde kännas toppen och det gör det också, men bara till viss del. Har känt i flera dagar hur tufft och jobbigt det är och kommer att bli att lämna allting. Speciellt jobbigt känns det att lämna dom kompisar som man har varit jättetajt med förut men inte är lika tajt med nu, dom vet man inte alls hur man ska säga hejdå till eller om man någonsin kommer att ses igen. Dom riktigt nära vännerna vet man ju ändå att man har kvar. Jag känner mig ledsen över att det blivit som det blivit med vissa vänner.

Hur som helst så ska jag inte klaga så mycket. Det känns ändå skönt att få göra något nytt och få sommmarlov, trots att jag inte kommer att vara ledig så mycket denna sommaren. Jag ska jobba på Sunne Vattenland! KOM DIT!

Imorgon blir en bra dag, trots att jag kommer att storböla i kyrkan. Först skolavslutning sedan fixa hår och sedan blir det bal. :D

Jobb

Jobb idag igen, har nu jobbat ungefär 3 gånger på Sunne Vattenland och det känns rätt bra. Stressigt och så inför premiären och väldigt mycket att göra men när jag väl kommit in i det så fixar det sig nog. Ska jobba igen imorgon då det kommer en kille som ska visa hur Slushmaskinen funkar kl. 17.00 och sedan ska vi på en föreläsning om hur vi ska bemöta våra kunder 18.00-20.00.

Väntar på att maten ska bli klar, jag är vrålhungrig. Sallad och fisk blir det. Mumma!

Idag kom Linda tillbaka :D Har saknat henne enormt mycket.

Btw, så fick vi tillbaka boken om mig själv som vi skrev i 7:an. Jag chockades rejält över hur dålig jag var på att skriva en bra uppsats. Nästan ínget innehåll också har jag klickat på entertangenten efter nästan varje mening. Illa var det!

6 juni

Jag lyckades faktiskt somna igår, somnade vid halv 12 och vaknade runt 8, s idag kommer jag nog vara pigg :D

Dagen ser ut som sådan att 10 i 12 åker jag till karlstad med tåg och där träffar jag Dan, Jessica och Albin och vi kommer väl antagligen gå runt i Karlstad och kolla på alla 6 juni- händelser. Ska bli riktigt trevligt ^^

Förvirrad

Just precis nu är jag oerhört förvirrad och snurrig i huvudet. Detta beror på att jag sovit nästan sen jag kom hem idag, alltså sen kl. 15.00 ! När jag gör såna här knäppa grejer mår jag väldigt bra men det känns ändå rätt konstigt, och jag har ingen aning om hur jag någonsin ska kunna sova inatt. Jag hoppas att jag somnar också hoppas jag att jag blir jättepigg imorgon för då blir det "Fucikng-Åmål festivalen" tillsammans med Dan :D. Vi ska se Chemical vocation och en massa lokalband tror jag. Sedan efter det ska jag sova hos Dan i Grums och mamma får hämta mig tidigt på lördagmorgon för att jag ska jobba på vattenland på lördag från 9.00 till klockan 16.00 , vi ska ha personaldag^^

Idag har det varit en riktigt trevligt dag, i alla fall den tiden av dagen jag har varit vaken xD. På morgonen kom vi till skolan och fick sätta oss i NO-salen och göra flaggor till värdegrundsmarchen, eftersom att jag inte skulle vara med på marchen fick jag göra en flagga till min lärare. Jag gjorde Tuvalu som ligger i Oceanien och har en engelsk flagga uppe i det vänstra hörnet, resten är blå med några gula stjärnor på. Runt 9 gick jag ner till teatertorget för att vi som skulle dans på värdegrundsdagen skulle samlas där nere då. Där nere bytte vi om och sedan vid halv 11 var det våran tur att dansa på torget, det gick faktiskt jättebra. Trots att solen gassade på oss så att vi höll på att få solsting. Sedan kollade vi lite på dom andra sakerna som hände på scen: Fia läste sin dikt och var grym, Ismael Attaria var konfrencier tror jag och var också skitbra sen så såg vi även Maud Lindström som var helt otrolig. Hon är feminist bisexuell och musiker och skriver alla sina tankar i texter så hennes texter har verkligen ett budskap till skillnad från många andra musiker.  Jag älskade henne och ska köpa hennes skiva så snart jag kan :D 

Tipsar tillbaka :D

Naaw, Kenny Svensson tipsade om mig på sin blogg :D . Då ska jag göra samma sak för honom^^

Kola in http://kennysvensson.wordpress.com/ , sjukt skön kille som är massa aktiv i SSU och som jag jättegärna vill träffa :D

Ordförande i Årjäng och sitter i SSU värmlands styrelse^^ Pluggar just nu Media på Infokomp och ska åka på ECOSY i Frankrike med Chritopher i sommar^^

Rubrik

Jag kommer inte på någon rubrik, kanske bara skulle skriva datum i fortsättningen?

Varmt idag igen. Jag är ledsen att säga det, men lite regn skulle ju inte vara fel. Sitta framför tv:n och kolla på en bra film och utanför regnar det. Låter inte det trevligt och mysigt?