jagdrömmer.

Har smitit iväg från julfixandet och låst in mig på mitt rum med polkagriste och tittar på Twilight. Fick ett konsitgt sug efter att få drömma mig bort i något overkligt, ojuligt och romantiskt härligt. Jag kan helt och fullt erkänna att jag tycker om både böckerna och filmerna galet mycket. Jag gillar tanken på en blandad värld, en blandning av verkligt och overkligt. Dessutom kan man ju inte säga annat än att Robert Pattinson är enormt snygg.
Lykke Li - Possibility från New Moon

imorgon...

Nu är brännblåsan uppsvullen till dubbla storleken sen igår med formen av en geleråtta. Jag kan inte säga annat än att jag var jäkligt klantig som brände mig på knäcken. Men det går inte att göra något åt nu, får bara vänta ut det och hoppas att det inte gör lika ont i morgon på julafton.

Bor i ett snöparadis just nu, två decimeter snö och minusgrader. Det kan nog inte bli finare. Tittar ut genom mitt fönster och ser hur äppelträdens grenar hänger tunga ner alldeles vita och frostiga. Jag kanske tar en skidtur sen, om jag kan få på mig vanten utan att blåsan spricker. AJAJAJ!

AJAJAJ!

Dan före dan före dopparedan. Bakade knäck med systra mi och brände fingret jäkligt illa. Gör ont som tusan och har fått en ganska fin blåsa. Försöker lindra värken med att doppa fingret i kallt vatten var 15 sekund. Inte kul alls. Men knäcken blev ju god i alla fall!

Någon som har tips för att lindra brännskador?


En vecka full av minnen.

Förra veckan var mysig, härlig, stressig, rolig, fundersam och väldigt väldigt fin. Skoldagarna gick åt till att göra klart prov och andra smågrejer som behövde bli färdiga innan jul. Nu är det jullov och det betyder vila, vila, vila och lite julmys däremellan. Kommer nog bli en hel del manusläsning också, efter jul ska nämligen replikerna till Peter Pan sitta inför premiären i Februari. Ni kommer väl?

Konserten i onsdags var magisk. I alla fall för mig, då det var första gången jag spelade i ett band inför en massa människor. Tack alla som var på arenan och tittade och tack Vidar för att jag fick spela med er! En kväll att minnas.

 


Emmy innan spelningen på arenan.


längtan.

Mysigt med Sofie ikväll. Lackning på paket, julklappspyssel, brieost och Carola var våra budord för kvällen. Bara nio dagar kvar till julafton. Bara en natt kvar till julavslutning.

Allt andas förväntan.

frågetecken.

Ojdå, ägget sprängdes i micron. Hur gick det till egentligen?

dagenshäftigaste.

http://www.prylbloggen.se/transformersoffan-doc/

Jag vill ha soffan. Nu.
Julklapp kanske? Vad kan den kosta egentligen, 50 000?
Det är det lätt värt.


Vidar imorgon.

Spelning med Vidar på Arenan imorgon. Kommer bli grymt och superbra så kom dit och lyssna klockan 19.00. Endast 20 kr för unga och 40 för vuxna.

NI LÄR INTE BLI BESVIKNA! :D


Vidar - Better Than This (Keane Cover)

Julkalender.

Försöker komma ifatt julkalenderavsnitten. Hinner oftast inte titta på det på morgonen och då blir det svårt att se när man faktiskt hinner för då har man missat massa avsnitt. Tur att svtplay finns då tycker jag för jag har bestämt mig för att följa årets för den är faktiskt riktigt rolig. Sitter här själv hemma i soffan och tittar på hur superhjältarna besegrar skurkarna från barnverket. Julstämning blir det också när man äter lussebullar framför datorn och det snöar ute. Mmmm!

Tittar ni på julkalendern eller är jag ensam om det i min ålder?


Sälenminnen.

Tillbaka efter mysig helg i Sälen med födelsedagskalas för mamma då vi mumsade swarchwaldtårta à la moi. Flera mil på skidor och härliga kvällar i stugan, där vi för övrigt bodde ganska ensligt just då när det nästan bara var vi på besök i stugbyn vargen. Lyckades verkligen inte ta några kort. Kameran låg inte långt borta och jag tänkte många gånger på att jag borde ta fram den och bevara fina stunder men tanken blev aldrig till handling tyvärr. Fint var det i alla fall trots avsaknaden av kort.

Blev en natt till med familjen när mitt tåg inte kom som beräknat. Eller snarare, inte kom enligt mammas mobiltabell. Gjorde egentligen inget att jag inte fick komma hem till en tom lägenhet. The sims och hemmagjord pyttipanna blev toppen ikväll.

Notera att mitt spelande definitivt inte är något beroende jag har, jag spelar bara sådär 20 timmar om dygnet när jag är hemma.


måndag.

Träning. Plugg. One tree hill. Hyacintdoft. Tända ljus. Julkalender. Musik.

En helt vanlig fin måndag.

fina tjejer är guld värda.

Det finns verkligen massa grymma brudar därute. Träffade en härlig tjej idag som gav mig massa ny inspiration för att fortsätta jobba med jämlikhet, feminism och tjejgrupper. Det kändes bra att få känna att det faktiskt finns fler därute som vill samma sak som jag och som vill hjälpa mig med det. J'ai trés heureux!

När man pratar om fina tjejer så var jag och mina två brudar Malin och Moa i Arvika i Lördags. Där såg vi världens finaste konsert med världens finaste artist. Laleh gjorde min helg, min månad och mitt år. Hon var fantastiskt, fick fem plus i NWT och hundratusen plus i mitt hjärta. Man måste nog ha varit där för att förstå känslan men jag ska i alla fall försöka ge er lite Laleh - feeling med bilder jag tog.Peppade till tusen!


Finaste tjejerna har jag som vänner.
Every day I awake in a different shape
Jag har inte glömt hur det är att älska


Inte ens dom fulla och fula raggarna på McDonalds kunde förstöra vårat lyckorus.

<3