Testa bloggkoll

Följ min blogg med bloglovin <---- Sjukt bra sida som gör att du kan ha koll på när jag och alla andra som har bloggar uppdaterar och skriver nya inlägg!

Moas kalas

Nu ska jag iväg på kalas! Det är Moa som gick i min klass i början av terminen och som jag dansar modernt med som fyller 17 år! Vi har köpt världens finaste present och jag hoppas att hon uppskattar den. Ska bli riktigt roligt, kalas är alltid roligt!
Boktips!

Jag är en bokmänniska, eller bokmal som man även säger. Jag älskar verkligen att läsa, det är så väldigt rogivande och man kan göra det nästan överallt. Jag har alltid med mig böcker i väskan så att jag kan läsa ifall jag får tråkigt eller bara behöver koppla av en stund, annars känns det väldigt tomt. Ibland kanske jag dock skulle behöva undvika att läsa, som idag till exempel, på engelskalektionen. Då kanske det egentligen är bäst att lyssna på läraren så att man lär sig något men vissa böcker är så spännande så att man bara inte kan sluta läsa.

Den bokserien jag läser nu är skriven av Stephenie Meyer. Det är en serie på fyra böcker som handlar om Bella som blir tillsammans med en vampyr. Det kan låta lite töntigt och i vanliga fall så läser jag inte speciellt mycket fantasy men just denna serie är toppenbra. Första boken som heter "Om jag kunde drömma" ("Twilight") läste jag ut förra veckan och igår så fick jag hämta ut nästa bok på biblioteket som heter "När jag hör din röst" (New Moon) som jag läser nu. Första boken finns även som film och har gått på bio nyligen, och filmen är även den superb!

Twilight, boken

Shopping

Nu droppar jag ett inlägg! Kände att det var på tiden.

Igår så var jag och Malin ute och shoppade inne i stan, jag kände att jag kunde unna mig lite nya grejor nu när jag har fått mitt stipendie! Så shopping blev det. En mascara, en foundation, en behå, en tunika och en basker. Att baskern och tunikan dessutom var på slutrean på Indiska och kostade 75 spänn tillsammans var ju inte fel heller. Förutom allt detta lyxande åt mig själv så köpte vi även Moa Alpstens present som hon ska få på fredag då det blir kalas! Det kommer blir riktigt roligt.

Mina planer annars under helgen är alfapetmaraton på lördag tillsammans med Simon, Karl, Felix, Malin och Emmy! Jag ska äga ut dom så nu är det bara att öva på www.betapet.se !

Nya kläder
Fit for fight för att gå till skolan. Nu blir det teaterlektion!

 

Onsdag morgon.

Att börja dagen med Yoga, det är nog det enda rätta.

Livets mening?

Dagen har varit hyfsat effektiv! Har gjort första skoldagen och sen har jag handlat, så lite duktig har jag varit. Dock så kunde jag inte hålla mig ifrån godishyllan vid kassorna och slängde ihop en pyttepåse med lösgodis så att jag kunde ha något att njuta av på bussen. För det är väl det livet är till för? Njuta!

Så njut mina kära vänner, njut för allt ni är värda!

Stoppa kriget i Gaza

Nu är det ett nytt år och därmed kan man få en nystart på livet, som vanligt. Kommer just hem ifrån att ha varit på SSU-kurs på Bommersvik utanför Södertälje. Har varit där 2-7 januari och det har varit toppen! Sjukt bra föreläsningar och nu är jag mer än någonsin pepp inför att engagera mig. Det första jag tänker göra är att kämpa för att Israel ska sluta bomba Gaza, otroligt många människor i Gaza har dött, däribland alltför många barn. Det är civila människor som drabbas och det är oacceptabelt att det ska vara såhär. Det pågår just nu demonstrationer runt om i landet mot kriget och jag uppmanar alla att delta i dom, tillsammans är vi starka.