skola hemma.

Lyssnar på P3 och gör min Scenografi - hemtenta. Känns faktiskt bra med hemmaarbete. Är skönt att för en gångs skulle slippa vakna av väckarklockan och behöva snooza fem gånger för att ens tänka tanken att gå upp och gå till skolan.


Frukost i vinterträdgården hade inte varit fel idag.

minnen en höstkväll.

Barndomsminnen. Ganska underbart.
Minns ni?

lyxmåndag.

Ibland är det skönt att bara få skratta, gråta och fantisera tillsammans med sin bästa vän på bio. Allting blir dubbelt bra om det dessutom är snygga vampyrer med i filmen.


ny vecka med nya utmaningar.

Behövde några timmar för att komma i fas med mig själv inför veckan. Tre avsnitt av One tree hill och jag är på benen igen. Borde kanske titta på något mer djupt och filosofiskt men nä, det känns inte riktigt rätt. Behöver något lättsamt, sorgligt, romantiskt och roligt istället. Ikväll ska jag på bio med min girlfriend, då blir det mer romantik i några timmar. Inte fel.


Bullarna som jag gjorde igår var inte heller fel. Bara en månad och en dag kvar till julafton.

plötsligt händer det?

Tråkigt att jag inte sett solen på flera veckor. Jag vill ha vinter med sol, snö och skidåkning. Istället får jag höst, slask, moln och blöta kläder. Inget vidare en lång kväll med massor av läxor.


fredagstänk.

Skönt med studiedag. Skönt med sovmorgon. Skönt med frukost framför tv:n.

Nu är det bara en vecka och en dag kvar till Laleh. Det kommer att bli den bästa helgen på länge. Laleh med finaste polarna. Övernattning hos mig hemma i sunne. Adventsmys dagen efter. Jag längtar!

ring.

Gillar att någon från Sexdrega har ringt mig. Borde man ringa upp då?


förkyld.

Tog en kort skoldag idag. Stannade fram till lunch så att jag hann med repetitionen med Peter. Sen kändes mitt huvud tio gånger så stort och fyllt med förkylning så då gick jag hem och vilade mig i soffan framför One tree hill. Lite illa att jag gillar det egentligen, klychigaste high school serien som finns men sånt måste man kanske också ha i sitt liv.

Känns fint att Malin och Moa kommer hit snart och bakar scones med mig. Det blir bra!

två dagar...

Inte många dagar kvar till första tjejgruppsträffen. Idag delades det ut flygblad på stan och vi åkte till Ikea för att köpa mysprylar att ha. Känns lite nervöst men jag har någon liten ängel som sitter på min axel som gjorde att så att jag inte har några lektioner på onsdag. Då har jag hela dan att förbereda mig!

Feber och ont i halsen känns inte jättekul. Får ta en mozzarellasmörgås och krya på mig.


hälsokick.

Grym träning idag på friskis. Dansaerobics, massa kondition och koordination i 55 minuter. Ett av dom bästa passen man kan gå på om man gillar dans (danspasset också såklart!). Såg förresten att det kan komma ett nytt pass med dans. Dansafro heter det och låter helt fantastiskt, tänk att få dansa afrikansk dans och ha skitkul samtidigt som man tränar. Hoppas på att det kommer till Karlstad!

Funderar på om jag ska nischa min blogg lite mer inriktat på träning och hälsa. Kommer nog bli en del annat också men det skulle vara kul att få lite mer hälsoinspirerat. Får nog tyvärr skapa en ny blogg då för det går nog tyvärr inte att byta namn, alltså webbadress, på bloggen. Eller har jag fel?


torsdagsstress.

Jag är galet trött efter en hektisk dag. Planering inför tjejgruppen som startat nästa vecka(!!!). Helt otroligt att vi nästan är igång. Hoppas allt går enligt planerna och att jag slipper stressa mig igenom hela nästa vecka också. Vor skönt.

Imorgon är det skola, träning, konsert och filmkväll med lite polare från jobbet. Blir nog fint. Fredagen den 13.

för tidigt men så bra.

Jag vet att jag är alldeles för tidigt ute, dessutom skulle nog dom flesta vilja strypa mig för att jag bryter mot någon traditionell norm som finns(inte i mitt huvud), men jag bara måste...

BAKA PEPPARKAKOR och julmysa.

Bästa tiden på året gör jag dubbelt så lång när jag börjar nu. Det är ju smart, då behöver man ju inte stressa sig igenom utan kan lunka på i vanlig takt och bara känna hur härligt det är.

Att införskaffa:
Glögg
Hyacinter
Saffran (svindyrt!)

hemma.

Nu är jag hemma i sunne och det är så kallt att jag måste gå med jacka och mössa inomhus. Tur att man eldar i spisen och att man snart får god mat.

första snön.

Det började snöa igår. Hur mysigt och härligt som helst tycker jag. Jag har längtat efter att verkligen behöva sätta på mig mössa, vantar och halsduk. Få känna hur snöflingorna träffar mitt ansikte. Se hur snön faller utanför mitt fönster när jag själv sitter inne och dricker varm choklad. Nu är det vinter.

svinigt.

Igår tog jag första vaccinationssprutan mot snivinfluensa på skolan. Hade inte riktigt räknat med att armen skulle göra så här ont och så länge. Att sova var lite jobbigt eftersom jag inte kunde ligga på ena sidan då min arm var elak mot mig och bara gnällde. Nu ser det ut som jag har fått en extramuskel på ena armen för att det är så uppsvullet.

Ska det vara så här?