julafton nummer två

Julafton nummer två spenderades hemma hos pappa i Lysvik.









lite bilder...

ny kamera, tack P-A och mamma. Bloggen kommer(förhoppningsvis) att få lite mer personlighet i sig när jag själv kan ta bilder, och inte bara leta bilder från weheartit(även om det nog blir en del sådant också om jag känner mig själv rätt).

Här kommer bilderna från julaftonskvällen i Ängen:


P-A, lite matt efter julklappsutdelningen


Mamma och syster framför köksspisen




Det obligatoriska sällskapsspelet på kvällen


Alla fina klappar


Syskonen trötta i soffan

Fin jul!

sjuk på julafton

nu slutade min ipren värka så jag däckar i sängen nu. frisk till julafton? Knappast.

derivatan är...

Dags att knapra lite ipren för nu blir det matteprov!

feber

Mattemattematte, det snurrar just nu bara derivata i mitt huvud. Har inte en susning om hur provet imorgon kommer gå men jag ser allt över G som en positiv överraskning. Förkylningen och febern är ett faktum och det får nog bli en tidig kväll för Hanna Wiklund ikväll, om jag inte fastnar framför day after tomorrow klockan nio. Förhoppningsvis så sover jag redan då.
Godnatt.

weheartit


tittar runt lite på weheartit. bilder sådär när dom är som bäst. en vanlig onsdagskväll.

lång natt

årets längsta natt, ja det kan jag nog hålla med om.

lucia

Glad Lucia.
Går upp alldeles för tidigt för att se luciatåget på tv. Det är tradition att på luciamorgonen äta lussebullar och titta på lucia på tv hemma i min familj och då tar jag efter den traditionen här i min lägenhet fast här får jag ju sitta själv. Det positiva med det är att jag har vridit tv:n till min säng så jag kan sitta själv och mysa med bullarna i sängen och det är inte alls fel det.

vad jag bryr mig om nu


försenat

Men åhnej, mitt fina grattisinlägg om mamma blev inte publicerat. Nu blev det ju försenat men bättre sen än aldrig kanske?

grattis mamma

Snart dags för luciatåg om min ömma moder behagar komma hem någon gång från sin träning. Fast träning kan jag väl i och för sig unna henne en dag som denna. Hon fyller ju nämligen år! Så ikväll blir det sedan allas favoriträtt lax och pressad potatis och till efterätt har jag imorse gått upp och gjort cheese cake med pepparkakor. Blir nog ett riktigt fint och gott firande.

Annars, bara 13 dagar kvar till julafton. Barnet inom mig försvinner aldrig, det pirrar fortfarande när jag tänker på det.


Mamma i sitt rätta element. Grattis!

drömmar om hurghada

Lite för mycket energi fortfarande för sängen, drömmer lite om resor till egypten för 1400 kronor imorgon. Varför kan man inte bara åka?
http://www.fritidsresor.se/resa/egypten/hurghada-kusten/hurghada/hotell-triton-empire-inn/?season=vinter-10-11&dDepDate=2010-12-10&depCode=MMA&period=8&source=lms&lmsCode=L&bookingCode=&q=1b784e833f75480d978923f95f020d2b

Tävling

Är med och tävlar i dennis julkalender, i lucka 9 kan man vinna ett presentkort på kicks värde 1000 kronor. Kolla in tävlingen här.

jobb

Nytt jobb idag, provjobbade på Subway och det gick ju bra så det är väl antagligen där jag kommer spendera min lediga tid framöver. Känns riktigt bra faktiskt, tjäna extrapengar är aldrig fel och dessutom så får jag äta tonfisksubs när jag jobbar och bara det är ju lycka delux! Sen så får jag ju fina Sara Fröhling Lind (kolla hennes blogg) som jobbarkompis.

Trött som tusan är jag nu, sitter och myser hemma i soffan men ska nog snart förflytta mig till sängen och läsa lite. Finemang om ni frågar mig,
världens skönaste säng+en bok+ljuset från min adventsljusstake=perfekt hemmakväll

lite glad

lite glad är jag allt

Nu bakar jag julgodis och snart blir det spexrep, nästa onsdag är premiärer. Var där då!
Lyssnar lite på julsånger för att komma i julstämning, tittar på julkalendern varje morgon och betar av mina julklappar steg för steg. Är det inte så att man älskar julen ganska mycket ändå? Och efter jul kommer nyår och det blir nog det bästa hittills, vi har taggat sen oktober. Med finaste tjejen och hennes familj i en stuga i Sälen. Låter verkligen inte fel i mina öron.

bild från yky i våras

tomorrow is a big day

Bloggen står tom lite till och från, ledsen för det. En kamera vore inte fel så att jag kunde ta lite bilder från mitt verkliga liv och inte bara lägga upp bilder från mitt drömliv på weheartit (trots att det är fint det också).
 
Imorgon ska en bloggare som jag följer föda barn med kejsarsnitt, hon har en superbra blogg som ni kan kolla in här, och jag är nästan lite pirrig och nervös för hennes skull. Bloggar blir ens virituella vänner och man vet till slut nästan allt om dom så då är det lite extraspännande när något sånt här händer. Jag tycker att ni ska ta er en kik på hennes fina blogg!

Nu väntar sängen, jag har blivit en sån sjusovare och jag älskar det!

helgen över

Radion gick hur bra som helst, jag är så nöjd. Vi har världens bästa projektarbete!
Annars har jag tillbringat helgen i skolan med rephelg inför spexet. Blir nog bra det också, bara jag får vila lite först...
weheartit.com

tagg

RADIO IMORGON! Jag är taggad.
Nu ska jag få min skönhetssömn.
Puss

radio

Det är något speciellt med första december. Gick upp en timme tidigare för att kolla in nya julkalendern och det var precis så bra som det borde vara, jag är för en gångs skulle nöjd. Annars har jag och Emmy fixat med projektarbetet som har premiär på fredag i form av tre radioprogram. Det kittlar lite i magen att vi faktiskt ska sända, hon och jag, helt själva i en radiostudio på Broby Grafiska. Får nog ta med mig lussebullar och te för annars vet vi aldrig hur detta blir. Gå in och lyssna på webradion på Radio Fryksdalen!