I got a monster in my closet

Kastar mig nästan ner i klarälven för att jag är så stressad. Det går lite i vågor men när det smäller till då är faktiskt gråten väldigt nära i halsen. Har tagit tag i mig själv lite i alla fall och gjort klart svenska B - uppsatsen. Det skulle vara en utredande uppsats där vi skulle diskutera om valfritt ämne men mitt blev till ett enda stort debattinlägg om huruvida man ska äta kött eller inte. Hoppas det duger.

Har lite pirr i magen också. Inte lite. Mycket menade jag. Är så nervös att jag kommer att spy var nog rätt ordval. Snart gäller det på riktigt. I will tell.
Svarta naglar säger allt idag.

fredagar är alltid fina(nästan)

Finfredag idag och det vankas födeledagspartaj ikväll hemma hos Vican. Mina fötter värker fortfarande efter onsdagsnatten(med dom extremt snygga skorna) och jag har inte hunnit ta igen all förlorad sömn men trots det så känns det bra. Det känns faktiskt grymt bra! Livet leker och jag har världens bästa människor omkring mig.
Födeledagsarmbandet från farmor.


Festfina flickor hemma hos mig på onsdagskvällen!

tjejjouren.se

Det finns 530 742* skäl att gå in på http://www.tjejjouren.se!
HAPPY WOMENS DAY!
Jag är väldigt lycklig idag.

finpaket.

Tillbaka i Karlstad och på bordet när jag kommer hem ligger ett paket från Stockholm.
 
Vad underbart glad jag blir. Tack finkusiner, faster och farmor.
Tror ni att jag är sugen på att öppna paketet eller? Måste nog vänta tills imorgon i alla fall.

En dag kvar...

sol i backen. Yees!

Sälen var härligt. Sol i backen varje dag. Massor av snowboardåkning. Våfflor i trollskogen. Afterski med galna tjejer. Mys på kvällen. Notting hill. Sällskapsspel. Äventyrsbad. Bastu. Skratt. Spanande på snygga liftvakter. Härliga frukostmornar.

ja, det var en grymt värd resa med sofie.Och nu är det bara två dagar kvar...
sälen, here we come.

Nu drar jag och Sofie till sälen och softar i skidbacken med brädan. Kommer bli bäst! Ser ut att bli riktigt fint väder också. Sol hela dagarna och bara några minus. Ibland har man tur.

bloggande av en pirrig sjuttonåring.

Nu är det snart bara en vecka kvar till min artonårsdag. Lite pirrar det i hanna-magen faktiskt. Spännande att bli arton, för det är stort. Riktigt stort. Fick skriva under papper från försäkringskassan idag om pengar som ska sättas in hit och dit för att jag blir arton. Då kände jag att nu är det nära.

Visste ni att jag lägger handen på hjärtat när jag blir berörd av någonting? Ren reflex bara.