fixat!

Okej, trots att jag lyckades göra en header till min blogg så var det ett lite för avancerat steg att ta när jag skulle ta bort lösenordet. Nu är problemet åtgärdat så nu ska det fungera. Klicka här för att komma till nya bloggen eller använd länken: http://dolovemelove.blogg.se

nytt

Jag kände att det var dags att börja om. Få bloggen att bli mer som jag vill att den ska vara. Så från och med nu så får du läsa här.

jag kan bil

Lite hometime med mami och P-A i helgen. Mestadels bestående av mat, familjemys framför TV:n och lappande och lagande av ett antal jeans. Kontentan, inte speciellt mycket pluggande.
Susar snart iväg i min kära volvo familjebil som jag troligtvis lyckats få liv i. JAG! Ja, det är sant. Tjejen som knappt visste hur man öppnade motorhuven har förhoppningsvis klarat av att ladda ett bilbatteri, kanske inte ett så stort steg för världen men ett jättekliv för hannawiklunds bilsjälvförtroende. Målet med bilresan kommer vara min kära systers egna place i Sunne. Där vankas det god mat (och plugg...) och fint sällskap.
hej.

tomt

bloggen gapar tom på inlägg
återkommer kanske efter helgen