peppad till tusen

WIII! Nu är jag så tagg, glad och förväntansfull så att jag snart spricker. Om mindre än 48 timmar kommer jag befinna mig i ett förhoppningsvis inte plaskblött Borlänge med alla mina finaste kärlekar. Ska somna tidigt inatt, om jag kan för alla fjärilar i magen, så att jag kan leva livet till 110 procent resten av veckan. Najs är bara förnamnet.Kent
Robyn
Ane Brun
Melissa Horn
Hoffmaestro
Amanda Jensen
Markus Krunegård
Elin Ruth Sigvardsson


weheartit.com

Fred och kärlek
Ses om en vecka!

update

Update.

sex dagar kvar
jag längtar
till sol
och camping
fina vänner
bra musik
mys i tältet
kärlekom sex dagar drar vi
jag och mina brudar
amelan och mallis, vi delar tält
kommer bli bäst
det vet jag
för vi är bäst
tillsammans

Peace and love
för osssnartbörjarallvaret

Ett år kvar i gymnasiet och det känns inte som att jag blivit en dag äldre sen jag började ettan. Hur ska jag kunna ta studenten?

Eller?NU

Kanske har blivit någon dag äldre i alla fall...


backontrack

På min första lediga dag i sommar tar jag min bok under armen och åker till Karlstad för att träffa lite fina människor. Det är en nackdel att ha jobb i sunne och bo här samtidigt som ens personliga liv finns i Karlstad. Det går inte riktigt ihop. 

Imorgon öppnar vattenland, people. Tycker allt att ni ska ta er en tur dit och köpa glass av mig i våra fina, och nygjorda, kiosker! 


Fina Julia och Linnea från vattenland 2009


blomstertid

Sliten tjej här. Insåg att mitt liv just nu går ut på att städa(inför husvisningen), jobba och sova. Har dessutom blivit sjuk mitt i allt detta och det kanske är ett tecken på att min kropp är lite trött. Men allting kan lösas med lite te och mackor, det är min filosofi.

Grattis till alla som tagit studenten! Ett år kvar känns ganska bra dock, lär bli det bästa vi någonsin gjort ESDT. Sen börjar vuxenlivet på allvar. Det pirrar lite i mig när jag tänker på det, vi har ju faktiskt hela livet framför oss. Och det kommer bli så bra!

och som så många andra gånger fastnar jag på weheartit, där finns allt i mitt hjärta samlat 

sommarlov

Hemma i Sunne äntligen. Regnet droppar från taket men det slutar nog vilken sekund som helst, fast jag tar nog ändå stövlarna till Hoffmaestro senare ikväll. Magen kurrar, lax och färskpotatis på gång plus ostbågar i skafferiet. Kanske kan bli en bra kväll det här.


Längtar redan efter mina tjejer. Tvåan är slut men snart kommer trean och jag känner på mig att det kommer att bli bäst!

bilder

Okej
Jag har gått sönder lite ikväll
Men jag ska laga mig imorgon
Tills dess ska jag
Finna lycka i bilder
Om du bara förstod hur jävla mycket jag tycker om digjag har tröttnat.

Det har ballat ur med prinsessbröllopet. Överallt kan man se, läsa och höra om det. Vissa kanske tycker det är fantastiskt roligt att se hur våran tronföljare gifter sig och följer bröllopsplaneringarna helt och fullt men för min egen del har jag börjat bli less. Tittade i tv-tablån alldeles nyss, tv4+ visar:

18.05 Bröllopsform
19.00 Prinsar och Prinsessor
19.55 Kronprins Charles okända älskarinna
21.00 Bröllopsbonanza

Finns det inga vanliga program kvar på tv längre?


Paret som all Sveriges media kretsar runt om just nu.

kvällsro

Klockan är halv 11. Det är tre dagar kvar till skolavslutningen och jag har slutat gå och lägga mig på kvällarna. Ingenting kvar att gå och lägga sig för, vi kör pyamasparty och McDonalds mitt i natten istället. Jag och mina brudar. Fint värre.

Hjälpte Malin med balen förut. Fick mingelvimla och hjälpa folk att hitta till deras platser. Alla var så fina att jag fick tårar i ögonen när dom kom in. Dessutom är jag ganska kärleksvimmelkantig just nu och det gjorde inte saken bättre. Jag mår väldigt bra just nu!


Framtiden närmar sig