Balett

IDAG HAR JAG DANSAT BALETT!


balett


Data

JAG HAR INTE TID ATT BLOGGA! Fast jag vill. Men jag hinner ju verkligen inte, eller som mamma säger. Jag prioriterar det inte. Den enda gången jag känner att jag kan blogga är ju på min datakunskap då jag har gjort klart allt annat vi ska göra här.

Söndag

Jag sitter och lyssnar på soundtracket till spring awakening och jag inser att jag verkligen är helt galen i den musikalen. Jag sitter bara och ryser och ler när jag hör låtarna och det kommer att bli helt underbart att få se den igen. Jag fick även reda på att våran klass ska på studiebesök på spinneriet och ni kan ju bara försöka föreställa er hur överlycklig jag blev :D.

Nu har jag nästan skrivit klart stipendiebrevet också. Det blev bara en A4 men mamma sa att det viktiga var att jag fick iväg det så jag nöjer mig med det. Hade lite idétorka på vad jag skulle skriva. Stipendiet är på 5000 så jag hoppas verkligen att jag får det. Men man får väl se, det kan ju vara många som söker. Jag håller i alla fall tummarna.

Jag borde städa i min lägenhet så jag tror att jag ska göra det nu.

Soulmates!

Nu är klockan 02.05 och jag ligger ännu inte i min säng och sover. Anledningen till det är att jag precis kommit hem från Malin som bor i Skåre och inte riktigt har hunnit att gå och lägga mig än. Hos Malin var det i alla fall väldigt roligt, jag tycker mycket om den pinglan.

Jag och Emmy har kommit att vi nog är själsfränder. Vi tänker på nästan precis samma sätt och har nu börjat avluta varandras meningar xD

ESDT <3

Idag sover Julia och Moa hemma hos mig. Det känns jättebra att få lite sällskap, dock så har jag haft det hela veckan så det kanske får bli en ensamkväll imorgon. Kanske.. man vet ju aldrig. Haha, jag tycker att min klass är så underbar att jag aldrig riktigt vill gå hem ifrån skolan.

Idag har jag varit på hårmodellsuttagning och jag hoppas verkligen att jag blir uttagen, jag är sjukt pepp på det!

Ödet?

Jaa, det blev inget clavinova för mig den här gången. Känns lite tråkigt och visst, jag har en liten klump i magen som inte riktigt vill försvinna men jag är väldigt glad för Elin och Jasmins skull att dom kom in. Jag får väl söka nästa gång om jag fortfarande vågar och har lust då. Jag försöker se positivt på det hela för nu har jag ju tid att vara med på Klas Klättermus-musikalen som jag också ville.

Jag tror nog på ödet, i alla fall till viss del. Jag tänker ganska ofta på om det kan ha varit så att det var ödet som gjorde det eller det för att det ena eller det andra skulle hända. Tror du?


Data

Jahapp. Då sitter man här på datakunskapen igen och grejar med excel medans mr. Playground håller ett vakande öka på oss. Idag kommer mamma (MAMA!) hit :D och vi firar kanelbullens dag i förskott med att äta massa bullar.
Emmy och Dan är mina gummzor! BARA SÅ ATT ALLA VET!

GLAD KANELBULLEDAG! I förskott. Imorgon smäller det.

Föreställningar i mängder

Sitter här med Uno som sovit hos mig inatt eftersom att vi var på föreställning igår. Vi såg "Mycket väsen för ingenting"  som värmlandsteatern satte upp i deras nya lokal tempelriddaren. Jag kan ju inte precis säga att det var det bästa jag sett tyvärr, för många långa monologer med alldeles för svåra ord. För rörigt på scenen och den var tänkt att vara komisk men var bara mest lite halvrolig då och då och tönig resten så nej, det var inte ritktigt någonting jag gillade.

Jag måste även berätta om Spring Awakening som tvärtemot den föreställningen vi såg igår, var hur fantastisk som helst. Jag älskade alla sångnummer och alla dansnummer och jag hållde på att svimma av att Ole var så fantastisk snygg xD. Haha, jag är nog lite smågalen i han och hans röst just nu. Storyn var också oerhört bra, den handlade mycket om sex och förbjuden kärlek och sånt som till och med idag är lite tabu, dom visade t.o.m. en sexscen vilket är väldigt ovanligt att se i en musikal. Den rekommenderar jag i alla fall ALLA att se!

Idag så ska jag sjunga in till Clavinova tillsammans med Elin och Jasmine. Jag har tänkt att sjunga "Sakta gå hem genom stan" men jag kan inte riktigt texten så det blir väl att plugga på den idag. Jag hoppas på det bästa och hur det än går så är jag ändå glad att jag vågar söka.