Sommar

Nu är det sommar på riktigt, det är varmt och outhärdligt men det är faktiskt sommar och det gillar jag. Fast på somrarna brukar man ju iofs vara ledig vilket inte jag är. Ska jobba hela veckan förutom söndag och nästan vecka blir det väl ungefär samma sak.

Jag längtar i alla fall tills på söndag, inte bara för att jag är ledig utan också för att jag ska åka till mitt favoritställe som jag har längtat efter hela sommaren. LISEBERG! Jag är nog troligtvis en av dom galnaste som åker till Liseberg, jag vill åka allt som alla andra inte vill åka för att dom antingen tycker att det är för läskigt, eller att dom mår illa av det osv. Men jag vill åka ALLT! Det är ju så sjukt roligt. Det har blivit lite av en tradition att åka till Liseberg varje år i min familj. En tradition som inte får brytas. Mamma kom lite i förbigående och sa att vi kanske skulle skippa Liseberg i år. Jag totalvägrade. Aldrig. Inget Liseberg, ingen riktigt sommmar.


Pojkband

Så sitter man och lyssnar på gamla pojkband och är förvirrad. Igen.

Fredagkväll

Oj, jag insåg just när jag skrev rubriken att det faktiskt är fredag! Fredag, början på helgen, början på ledigheten.. ehm, eller hur var det nu? Kanske ledigt för andra men bannemej inte för mig. Fast jag får väl tacka och ta emot att jag får jobba så pass mycket nu. Jag lär ju behöva pengarna.

Hur som helst tänker jag inte tillbringa min fredagkväll ute på Fryksdalsdansen. Troligtvis tänker jag inte tillbringa min lördagkväll där heller av flera anledningar. Dels är det alldeles för dyrt  (300 spänn för en utekväll i Sunne, inte för mig tack!), jag är för trött och jag känner helt enkelt inte heller att jag har sån väldans lust till det. Visst, det skulle ju vara röligt att gå och så men dom andra anledningarna till varför jag inte vill gå är större än lusten. Men med deet är inte sagt att jag inte kan ändra mig. Det kanske kommer någon liten fiskmås och nyper i mitt öra och säger att: Hanna, inte kan du sitta hemma en lördagkväll då alla andra är ute?

Kvällen tillbringar jag istället hemma alldeles själv framför filmen "Marie Antoinette" med bananasplit framför mig :D Någon som vill vara med? ^^

Jobb

Jobb, jobb och ännu mer jobb. Visst jag är tacksam för att jag får jobba så pass mycket i sommar men ibland tar det verkligen emot att gå till jobbet. Jag blir så jäkla trött på att nästan aldrig vara ledig. Det finns så mycket jag vill göra men som jag inte hinner. Men hur som helst så är det väldigt nödvändigt för mig att jobba just denna sommaren eftersom att det blir flytt till hösten. Kan vara bra att ha ett litet kapital då.

Nu är Christopher och Kenny påväg till Frankrike med SSU. Fick ett galet mms från dom när dom sitter på bussen och har roligt :D

Dans

Idag är jag med i ett dansuppträdande på Teatertorget i Sunne klockan 17.00!

Kom dit och titta? :D

Ensam hemma

Bär och kaller anka


Jag är ensam hemma, äter bär och läser Kalle Anka. Har det ganska skönt i min ensamhet. Tror faktiskt att jag ska måla tånaglarna, fick en sån väldans lust att göra det. Det har jag inte gjort på.. hm, aldrig?

Ett inlägg på 3 minuter

Nu ska jag skriva ett snabbinlägg, för i micron finns min middag och jag är vrålhungrig. Till middag blir det palt som faktiskt jag har gjort för en tid sedan och sedan fryst in. För er som inte vet vad palt är, är det något man äter uppe i Norrland och tydligen i småland också (för det har jag minsann sett på Emil I Lönnerbega) och det är som runda klumpar gjorda på potatis och mjöl och oftast även fläsk inuti. Brr! Det tycker vi inte om, alltså jag och mina andra egon, så därför struntar jag i att ha i det. Palt äter man vanligtvis med lingonsylt.

Så nu vet ni lite grann om det också..


Måndag

Jag måste säga att jag är sjukt nöjd med mina jeans. Dom är verkligen assnygga, nu låter det verkligen som att jag skryter om min egen förmåga av att hitta jeans men så är det verkligen inte. Jag är bara så oerhört lycklig och förundrad över att jag faktiskt hittat ett par jeans som jag tycker om.

Oj, jag håller just på att skriva ett helt inlägg om mina jeans. Det känns inte riktigt rät, jag får helt enkelt ändra riktning på detta inlägget. Jag kan berätta att jag härmed denna sommaren har bevisat att jag är en verklig badkruka. har inte badat ute en enda gång under sommarlovet. Den enda gången jag gjorde det var under värmeböljan i slutet av maj, början på juni, på vi hade våra italienska utbytesstudenter här. Men sen dess har det inte blivit något mer.

Jag ska btw nog snart köpa en egen dator.  Ni kan väl kolla på den och hjälpa migatt bestämma om det är ett bra köp? :D

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000tFWLadLf?ProductID=XFHD4QFHYzQAAAEan4VrCN3m&CatalogCategoryID=nG3D4QFHifYAAAEODXRZtSxN


AJ!

Jag har en finne i ena näsvingen. Inte på, I! Den gör så #¤#%# ont.  

Godisgris i soffan

Jag och Moa har varit godisgrisar i soffan :D Vi såg på Se upp för dårarna och tyckte att vi var hur coola som helst som har varit på samma fest som han som spelar pojkvännen till en av huvudpersonerna i filmen. Haha, det krävs inte mycket för att vi ska tycka att vi är häftiga alltså. Måste säga att filmen är väldigt bra, precis i min smak. Förstår inte hur DN kunde ha gett den en tvåa av fem. Den borde absolut fått fyra toasters :D.

Bara en månad kvar tills jag ska växa upp och flytta hemifrån.

Winnerbäck i Ransäter

Lägger upp lite bilder från igår när jag, syster, mamma och Per-Arne var på Winnerbäck i ransäter :D. Vi lyckades ha tur med vädret återigen även fast jag trodde att det skulle spöregna hela kvällen. Men icke, strålande sol är kanske att ta i men fint väder var det i alla fall. Träffade även min bror där som var på fotohumör och fotade på allt och alla och från alla vinklar x),

Väldigt lyckad kväll :D

Maia Hirasawa på Winnerbäcks turne 2008!     Publikhav på Winnerbäck 2008!    Winnerbäck 2008!   


Träffade min bror^^     Jag och Moa

Radiopratare

Nu har jag kommit på en alternativ plan för vad jag skulle vilja jobba med när jag någon gång blir stor. Jag vill bli radiopratare eller jobba med tv. Det skulle vara så sjukt kul att jobba med media, tyvärr så är jag nog inte ensam om att vilja göra det. Men man ska ju ändå ha drömmar och mål och sikta högt^^

Men det är lite smålurigt att komma på vad man vill bli när man blir stor, det känns inte som att jag har rimliga förväntingar. Jag bara kommer på en massa omöjliga jobb som jag vill ha. Hur som helst så är det ett tag kvar som tur är.

Imorgon blir det Winnerbäck :D

Pannkakor ftw!

Snart blir det pannkakstajm, det ska jag fixa till mig själv. Mumma!

Idag har jag jobbat i kiosken som vanligt och det har ju inte varit så värstans mycket folk i vattenland idag så det var lite halvsegt. Men nu är det bara 2 dagar jobb och sedan är det helg och då är jag ledig. Någon som vill umgås då? ^^

Hörde min chef prata om Höstvindar idag, brr!

Höstångest

Nu har du säkert läst min rubrik och en gång för alla fastställt att denna tjej är verkligen lite knasig och yr i bollen ibland. Men det är faktiskt så, jag har lite höstångest. Elle åtminstone så fick jag en liten snudd på det nu när jag satt och läste i senaste numret av VR (veckorevyn) och det ståratt i nästa nummer så kommer man att kunna läsa om höstmodet! Jag fick en smärre chock och var tvungen att läsa raden om och om igen och insåg att det faktiskt stod så. Men det är väl inte höst än, tänkte jag. Men så kom jag på att det endast var 4 veckor kvar tills skolan börjar och det är väl ändå så mycket höst det kan bli. Det heter ju t.o.m. hösttermin så då är det väl höst? Men jag vill inte ha höst, jag vill att det ska vara sommar, sol och ledigt hela tiden. Och framför allt, jag är så oerhört nervös och orolig inför att bo själ i en lägenhet.

Så ångest var det här. Men jaja, jag överlever väl detta också^^

Grillfest & Pappa 57 år!

Först av allt vill jag passa på att hälsa pappa 57 år, trots att chansen är minimal att han skulle läsa min blogg, men det känns ändå rätt att göra det.

Kvällen kommer att tillbringas med honom och många andra från Västanå Teater i rottneros på en grillkväll. Det kommer att bli riktigt trevligt verkar det som :D.

Endast 34 dagar kvar tills jag börjar Estet Teater!


Sommar, vänner och festivaler

Jag får helt enkelt inte nog av festivaler och konserter, kom ju precis hem från Arvikafestivalen och nästa vecka så är det Lars Winnerbäck med flera som är ute på turné som jag ska se i Ransäter. Det blir nog jättebra :D, Dan kommer så då får jag träffa honom också vilket var ett tag sen. Får väl ta och köpa en yoggi med tre korn i så att vi får återuppleva gamla minnen xD. Fast det vore lite konsigt utan Albin iofs, kanske får vänta på ett tillfälle då han kan vara med också.

Jag har köpt ett par baggyjeans :D, dom är verkligen assnygga. Men dom kostade ju ltie pengar så nu är jag återigen en fattig student. Jag som tyckte att jag var rätt rik där ett tag, men jaja, jag tycker att det är roligare att spendera pengar än att spara dom så jag är nöjd.

Bara 5 veckorkvar till skolstart nu. Lite nervöst känns det allt.

Btw, så letar jag efter kylskåpspoesi så ser ni det så kan ni väl köpa det eller i alla fall meddela mig vart det finns att köpa? Tack i förväg folk :D

Arvikafestivalen :D

Arvikafestivalen har varit helt underbar^^

Bästa Scenframträdande: Cissi, Nour och Maud Lindström på Jamobilen :D
Bästa Artist: Alice In Videoland
Bästa Scen: Svårt val men Håkan på Vintergatan var riktigt bra :D
Sämsta Scen:  Apollo, för där rann allt vatten ner i en enda stor pöl så att banden blev försenade >__<
Mysigaste Scen: Jamobilnen, Riksteaterns scen där det fanns sackosäckar
Bästa Dag:  Lördagen, jag blev så sjukt mycket pepp efter Alice In Videoland :D
Härligaste människor: Edit, Agnes och Markus^^


Det har alltså varit bra i helgen, jag har trivts väldigt bra och har haft mycket roligt och nu har jag massor av härliga minnen. Hann itne se riktigt alla band som jag ville se men jag fick istället uppleva mycket annat xD


Mysigaste Edith :DTimo RäisänenAgnes och Markus :DAlice In Videoland på Arvika 2008 :DCissi & Nour på Arvikafestivalen 2008Maud Lindström på Arvika 2008Jag när vi såg Looptroop påArvikafestivalen 2008Jag fick komma in backstage och träffa Cissi, Nour och Maud Lindström på Arvikafestivalen 2008!


Angående bilden längst ner till höger så är det jag  Cissi, Nour och Maud Lindström som posar :D, jag fick komma in backstage och träffa dom och få min skiva signerad^^. Det var sjukt kul.


Nedräkning

Nedräkning pågår. Om ungefär 12 timmar kommer jag att vara på årets bästa festivale, nämilgen ARVIKAFESTIVALEN, tillsammans med min finaste Linda, min allra käraste syster, mina buddies som antagligen redan är där på campingen ikväll och campar och alla andra sköna människor som jag känner (och inte känner). Jag ser verkligen fram emot det hela :D

För övrigt har kvällen varit skitbra. Middag på strandcaféet med mamma och Per-Are samtidigt som Martin spelade och sjöng sjukt bra. Väldigt bra avslut på onsdagen efter en väldigt hektiskt dag på jobbet.

Sommar



Det är sommar och fint väder ute och jag ska snart baka kanelbullar.