Syster <3

Jag var med syster i Karlstad idag :). Vi hade riktigt trevligt hon och jag. Längesen jag umgicks så med henne, tycker att det är underbart roligt. Jag köpte en halsduk på eldopalen som lukar hur gott som helst av rökelse efter att ha varit där inne. Härligt^^

Saknar Fanny, var längesen jag träffade henne. Hon är i skåne nu men hon kommer hem imorgon tillsammans med Mogge. Ska se till att träffa henne då.

Snowboard

Var i finnfallet idag med Moa, Nils och Viktor. Vi hade riktigt trevligt, åkte i 3 timmars regnväder. Vi blev väldigt blöta och trötta men kul hade vi :D.

Pratade med Viktor om stockholm 26 januari (eller snarare skrek från liftarna till varandra x"D) då dom har spelning och jag får följa med :D. Det blir jätteroligt men jag har inte riktigt koll på var jag ska bo än men det ordnar nog sig. Om jag inte kan bo där bandet bor kanske jag kan bo hos skläkten eller hos Lukas? Men i vilket fall som helst så ordnar det sig^^.

JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT, kan inte röra på mig så jag får nog sitta framför datorn ett tag och ta igen mig.

Jullov :)

image2

Nu är det jullov^^, nu får man bara vara hemma och slappa och träffa kompisar. Imorgon kommer Viktor hit och vi ska åka pulka och ha snöbollskrig x"D. Väldigt trevligt.
Idag har jag varit hemma hos Fanny, vi åt våfflor och hade trevligt, sen satte vi oss i hennes säng och somnade. Jag sov i flera timmar O_o. Så social var jag, ^^. Förlåt Fanny^__^ . Sen så gick vi och köpte godis och hyrde film: "Pans Labyrinth ", den var lite knepig men bra.

Jag har bestämt mig för att börja tro på tomten. Tycker att det verkar som en vettig ide att dom som tror på tomten får paket av honom men dom som inte tror på honom får inga åaket av honom. Så om jag nu bestämmer mig för att han finns får jag nog lite extra julklappar^^. Har även börjat kolla på julkalendern på internet eftersom jag har missat så många avsnitt på tv. Men nu tänker jag ta igen. Det är ju endast 4 kvar nu. 4 DAGAR KVAR TILL JULAFTON Dags att börja räkna in. Det är dan före dan före dan före dan före dopparedan. Måste köpa klart julklapparna, jag har inte köpt mammas än och så måste jag köpa Simons födelsedagspresent. Men det ordnar sig nog, ska till Karlstad på lördag.

Jag ska börja fundera på mina nyårslöften och famförallt var jag ska spendera nyrår^^. Några förslag?

Snart..

Den 19 December 2007. Snart julafton, då kommer tomten. Eller Nej, inte hos oss. Vi har ingen tomte som kommer längre. Men jag klarar mig ändå^^ . Hoppas man får paket iaf. Det borde jag ju kunna få. Jag har väl varit snäll i år. Hoppas jag, det vet du väl tomten? För även fast tomten inte kommer personligen så är jag säker på att det är han som bestämmer vad man får i julklapp. X"D Jag hoppas på en arvikafestivalenbiljett, det vore trevligt.

Imorgon ska jag sjunga solo i kyrkan på julavslutningen vilket förhoppningsvis går bra. Göra bort sig inför 700 personer är ju kanske inte det roligaste, men jag har övat så det borde kunna gå bra. Sen ska jag nog träffa Fanny och ha mys med henne. Väldigt trevligt att ha mys med Fanny.

I skolan känns det lite hopplöst ibland, kan när som helst få ett gråtanfall och det är väldigt hemskt att nästan inte kunna kontrollera sina känslor. Jag vill helst inte visa mig så svag i skolan. Gråta kan annars vara ganska skönt men inte inför dom människor man vill visa sig stark inför. För egentligen är jag ingen svag människa tror jag. Jag är nog ganska stark ibland. Men det är svårt att vara stark när det är jobbigt även fast det är då man behöver sin styrka mest. Jag hoppas att det snart blir bättre. Det borde bli bättre, finns det inte ett ordspråk som säger, efter regn kommer sol? Jag tror på det. Livet kan inte vara jobbigt jämt.


Lucia

Har övat hela dagen med Luciatåget idag igen. Imorgon har vi våran stora kröningsdag i kyrkan kl. 16.00.

Efter vi hade gjort kvällens två uppträdanden så åkte jag till crux och satt där och pratade lite allmänt med Artur^^. Väldigt trevligt måste jag säga.

Det har blivit ganska korta blogginlägg dom senaste dagarna. Orkar inte riktigt skriva allt som händer.

Rubrik.

Jag är trött. Jag har sjungit med Luciatåget sen 17.00. Jag har ont i huvudet.

Imorgon har vi final i the project. Detta går mig på nerverna, blir så irriterad på min klass vid dessa lägen. När jag blir irriterad blir jag arg och när jag är arg är jag väldigt otrevlig.

Julklappar^^

07. 56 - Idag blir det Karlstad med Fanny för att köpa julklappar^^

Trötter

Jag är trött. Alldeles jättetrött, vilket inte är bra eftersom jag har 3 prov och två läxförhör inom 2 veckor (!!!). Helst av allt skulle jag bara vilja ha lov nu men det går ju inte. Man ska ju ha betyg till julen också.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Fick sitta och försöka lära mig Photoshop på bildlektionen vilket inte gcik så bra kanske, trots Elises hjälp. Tänkte se om jag kan försöka förstå mig på det nu här hemma men det är ju tveksamt om det går. Aja. Hoppas kan man ju alltid.

Imorgon har  vi studiedag och då ska jag och Fanny åka till Karlstad och köpa julklappar. Den enda julklappen som jag hitills har kommit på är Jossas... hur det nu blir med den xD. Hur som helst har jag och Fanny fått i uppdrag att inhandla den. Men sen har vi ju resten av familjen också. Vad ska dom få? Och jag måste nog köpa allt imorgon för annars kommer jag aldrig hinna köpa julklappar åt alla. Hela mitt liv är uppbokat hela december förstår ni, och hela nästa vår också känns det som. Jag minns en gång i mitt liv. Det kan väl ha varit i femman eller något sådant då jag ville vara som alla kändisar i Usa. Som Hillary Duff och alla dom. Dom pratade hela tiden om hur mycket dom hade att göra och att hela deras kalender var full va inplanerade saker flera månader framöver. Så ville jag också ha det. Jaa, jag fick som jag ville^^ Fast en del av dom önskningarna som jag gjorde där på mellanstadiet och i början av högstadiet skulle jag helst bara vilja radera ut ur mitt minne.

Alla har vi varit små någon gång. En del är det fortfarande, små alltså. Tänk vad underbart att vara liten igen. Att vara fem år och problemlös. Eller ja, dom kanske inte heller är helt problemlösa men dom har nog inte samma sorts allvarliga problem som en del äldre får. Oj nu lät det som att jag pratar om 50- åriga människor men det gör jag inte. Jag pratar om helt vanliga , eller iaf nästan vanliga, människor i tonären som inte vet vad dom ska göra för att må bättre. Det är då man bara önskar att man var fem år och fick springa runt på en gräsäng och skratta och vara glad utan att behöva tänka på hur livet egentligen är. Dom bara lever för stunden.

Jag måste säga att jag har en liten fetisch för bebismagar. Jag älskar dom. Andra människor älskar kläder, musik, skor, datorer coh sådana saker. Visst jag tycker mycket om alla dessa grejer ( musik<3) men jag har ändå någon speciell relation med bebismagar xD. Och över huvudtaget bebisar. Jag älskar nappar, barnvagnar, barnkläder m.m. allt som har med dom att göra. HAHA x"D jag låter helt galen. Men så är det.

Ha det bra. Hejdå.

Jul <3

 Andra December är det idag. Vi är inne i Julens månad^^ Min ansoluta favoritmånad tror jag faktiskt. Syster bakar pepparkakor just nu. Dom brukar bli väldigt fina :) och goda. Kanske ska hjälpa henne lite sen. 
 
Livet har varit riktigt bra idag.

8.00 - Vaknar av att plogbilen kommer. Somnar om..
10.00 - Stiger upp.
10.18 - Ringer Fanny och frågar om vi ska träffas.
10.30 - Äter frukost. Rostat bröd med apelsinmarmelad <3
10.45 - Hjälper mamma att hänga tvätt.
11.00 - Gör iordning mig. Åker hem till Fanny.
11.50 - Träffar Fanny. Ser på film, 50 first Dates. Fikar med Anton, Fia, Fanny och Hannah , Lussebullar, pepparkakor och saft <3
15.00 - Går ut på Sunne med Fanny för att se på skyltsöndagen och för att Luciatåget skulle visas upp.
15.30 - Blir intervjuad på scen av Lions om vad man tycker om Sunne, vad man gör på fritiden och vem man är. Detta för att jag är med i Sunnes Luciatåg. Lite smått scenskräck att stå där uppe, brukar ju annars inte få scenskräck men just när jag ska prata blir det jobbigt. Men det gick bra, även fast jag fick plocka bort lite bitar om vad jag tyckte om Sunne eftersom att allt kanske itne lämpade sig för att höras av Sunne Kommun x"D.
17.00 - Åt middag hemma med Pappa som inbjuden gäst eftersom att han åker till Indien på onsdag. Lite avskedsmiddag kan man säga.
18.00 - Nu - Gått runt hemma och latat mig. Städat lite. Haft det hemmamysigt.


Jag är så glad att jag har Fanny. Fanny betyder väldigt mycket för mig. Hon lyssnar och förstår och jag mår alltid så bra med henne. Jag trivs i Fannys närhet, hon kan konsten att bara sitta och dricka te och prata. Kärlek till dig Fanny <3

Det är underbart att ha riktiga vänner. Vänner som finns där när man behöver dom. Sådana vänner som Anton och Linda. Massa kärlek till dom också.

Och nu när jag ändå håller på så kan jag ge kärlek till Moa också. Min helt underbara syster som jag älskar över allt annat på hela denna jord. Älskade, älskade Moa <3