Twilight

Idag är det första advent. Jag och Moa har firat lite smått med att tända det första ljuset, dricka varm choklad, äta lussebullar och lyssna på julmusik (trots Moas protester). Senare ska jag och Malin ses i stan och gå runt på skyltsöndagen, sen blir det att bygga pepparkakshus hemma hos mig. Det är mumma! :D

Igår var jag och Moa på bio och såg:

Twilight

Twilight


Nu är det vinter!

Cirkus idag igen. Körde trapets och jag är riktigt stolt över att jag numera lyckas svinga mig upp i trapetsen hyfsat bra. Det känns toppen!

Ni får en bild, dock så är kvaliten inte den bästa och det var nog kanske inte det snyggaste jag någonsin gjort inom trapets men det var första gången jag klarade att falla ner till ängeln så Emma fotade! :D

Ängeln

Tillägnad Hans Lekemark

Jag har världens bästa engelska och svenskalärare! Hans Lekemark är hans namn och i fredags spelade han denna låten:

The Kinks - Lola

Stadsmulle?

Trevlig dag idag. Umgicks med Kristian för första gången på ganska länge så det var roligt att träffa honom igen, vi ses ju numea inte speciellt ofta eftersom att han bor i Gävle och väldigt sällan kommer hem till den hemkära orten sunne. Han vill inte riktigt ta till sig det kära uttrycket, en gång sunnebo, alltid sunnebo. Vilket jag nog inte heller är så förtjust i, men jag kan ändå känna att jag definitivt uppskattar sunne mycket mera efter att jag flyttat därifrån. Det är trevligt att komma hem till den lilla orten och gå på gatan och känna igen varje person man möter, gå längs shoppingstråket bestående av några små och lite halvkonstiga affärer och försöka bestämma vilken av dom fyra pizzeriorna i Sunne som man ska gå till. Men mot slutet av lovet så brukar jag känna att jag längtar hem till min lägenhet, till kompisarna och överhuvudtaget till att ha massa okända folk runt omkring mig när jag går på gatan. Så just nu är jag någon blandning av skogsmulle och stadsbo. Stadsmulle kanske?


Insändare?

Jag har funderat lite på om jag ska skicka in den insändaren jag skrev i skolan om koprrsideal i medier. Har aldrig skickat in någon insändare förrut och den här handlar ju om en väldigt viktig sak så kanske. Men till vilken tidning ska man skicka den då, NWT? VF? Eller någon större? 

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT!

Jag ger er:

 


HÅKAN! :D Fantastisk låt detdära. Mumma!

Julmys!

Tänk vad veckorna går fort nuförtiden, dom bara flyger iväg. Bara för några veckor sen så känns det som att jag började gymnasiet men nu har snart hela första terminen gått. Det är helt galet.

Nu är det frost ute! Jag tycker att det är mys, jag längtar efter snön och efter julen. Så därför har jag redan börjat julpynta! Några veckor för tidigt enligt vissa kanske men jag tar det lite bit för bit.

Trapets!

Mina händer brinner! Så går det när man tränar trapets, men jag är riktigt nöjd eftersom att det faktiskt gick riktigt bra idag.

Föreställning

Nu har jag knarkat läkerol nästan hela dagen. Det är inte bra, snart kommer laxeringseffekten misstänker jag. Men attans vad gott det är.

Jag har varit på dans/akrobatik/nycirkus-föreställning idag, "Dom kallar oss lappjävlar" med Ola Stinnerbom. En soloföreställning som handlar om att våga vara sig själv. Den var väldigt bra, precis som mycket annat som Ola Stinnerbom gör. Han är min idol inom dans.

Ola Stinnerbom

Hjälp mig med design.

Igår när jag var inne på bloggkoll och tittade lite på bloggar som jag ville bevaka blev jag så otroligt pepp inför att börja blogga mer! Så det tänker jag bannemej göra. Jag skulle dock behöva lite hjälp med min design eftersom att jag verkligen inte är bra på detta med teknik. Haha. Jag borde verkligen lära mig mer om det så om det är någon därute u cybervärlden som skulle vilja göra en snygg design till min blogg eller eventuellt lär amig hur man gör så skulle det vara mer än uppskattat! :D

Snart är julen här och jag är massa pepp inför att få börja julpynta hemma i min lägenhet, mamma har köpt en ljusstake till mitt fönster så jag är på G med det! Snart måste jag ta en pepparkakskväll också, någon som är på?

Fredagmorgon

Fredagmorgon.

Jag är trött till tusen och sitter som vanligt enligt mina morgonrutiner och kollar på vakna med The Voice! Snart så måste jag masa mig till skolan och ha gympa. Jag är INTE pepp inför det. Men måste man så måste man. 

Gårdagen var trevligt och spenderades tillsammans med min framtida fru och Andreas. Det var riktigt mysigt, träffar henne inte så ofta så jag försöker passa på vid dom tillfällen som ges.

På grund av nånting som jag inte förstår så blev bilden en pluttbild men den får duga! En gammal bild från sommaren 2007 i stugan hos Joline

Joline, Jag och Andreas

Joline, Hanna och lite Andreas

Matte

Jag har börjat vänja mig vid det här att bo själv i egen lägenhet i Karlstad. Det är faktiskt riktigt skönt. Men jag har nog blivit lite knäpp av det också, har insett att jag ibland sitter och pratar med mig själv här hemma. Haha, men det är nog bara bra. Någon måste jag ju prata med? x)

Matteprovet idag gick ganska bra. Eller egentlige så gick det väl riktigt bra förutom den sista frågan som var en MVG-fråga med ett sånt där stjärntecken bredvid sig. Frågan var:

Annas lön höjs med 17 % och Arnes sänks med 17 %, då har dom samma lön. Hur många procent högre lön hade Arne än Anna innan löneändringen?

Någon som kan svara på den?

Prov -__-

Idag så har jag sovmorgon eftersom att det är nationellt prov i svenska för 3:orna. Det är mumma! Jag har precis käkat Hannas special scones som innehåller choklad och hallon. Det är skönt när man faktiskt har tid för sånt.

Snart så måste jag väl börja repetera inför provet vi har klockan 14.00 i matte. Håll tummarna för mig!


Du är värdefull

WOHO! Och genast när jag uppdaterar så stiger besökarsiffrorna i höjder! Eller nja, det var nästan sant i alla fall. Dom steg till 6 personer idag ^^ Haha. Det är är inte lätt att vara fameous i bloggvärlden måste jag säga.

Men kändisskap är inte allt har jag hört, det finns så mycket annat som är viktigt. Till exempel att må bra och ta hand om sig själv. Jag var på föreläsning förra veckan där en tjej som hade haft anorexi pratade. Det var ganska intressant och hon pratade mycket om att man ska älska sig själv och förstå att man är bra som man är. Hon sa att man varje gång man såg sig själv i en spegel så ska man titta på sig själv och säga att man är värdefull. Jag tror att det är en riktigt bra grej att göra, om man säger det flera gånger på dagen så kanske man till slut inser att det faktiskt är sant.

På tal om ingenting så måste jag nämna att jag verkligen börjat få julkänslor nu och vill börja julpynta och baka pepparkakor! Och så måste jag börja skriva julklappslista till tomten så att jag får några julklappar..

Jag läste ut syskonkärlek för andra gången idag också. Fantastisk bok!

Syskonkärlek

Dags att uppdatera nu.

Nu ska jag äntligen uppdatera bloggen, Christopher pushade mig lite på det.

Senaste tiden har varit sjukt stressig, eller egentligen har det bara hänt så otroligt många stora och jobbiga saker på en gång. Och då är det nästan som att kroppen helt sackar ihop och man kan knappt göra nånting. Det enda jag vill just nu är egentligen att få sova i flera veckor och sedan vakna upp och märka att allting är fantastiskt och bra.

Men hur som helst så har jag ju kommit tillbaka till skolan efter lovet och nu drar det igång på allvar känns det som. Har matteprov imorgon och historiaprov på måndag plus att det är mycket annat som händer i skolan. Det känns inte riktigt som att jag kommer att hinna men jag får försöka göra mitt bästa.

Skippade cirkusen igår och var hemma och slappade istället, ska nog strunta i dansen idag också. Jag tror att det är det som är nyttigast för mig. Att bara få vara hemma och göra precis ingenting. Det är skönt.
Måndag

Pirret i magen! <3

Lov?

Nu är lovet nästan slut, bara en ynka dag kvar. Och den dagen ska jag spendera tillsammans med Mysmalin! :D

Läs förresten mina dikter på poeter.se , gå in där och sök efter Hanna Wiklund.