Stoppa kriget i Gaza

Nu är det ett nytt år och därmed kan man få en nystart på livet, som vanligt. Kommer just hem ifrån att ha varit på SSU-kurs på Bommersvik utanför Södertälje. Har varit där 2-7 januari och det har varit toppen! Sjukt bra föreläsningar och nu är jag mer än någonsin pepp inför att engagera mig. Det första jag tänker göra är att kämpa för att Israel ska sluta bomba Gaza, otroligt många människor i Gaza har dött, däribland alltför många barn. Det är civila människor som drabbas och det är oacceptabelt att det ska vara såhär. Det pågår just nu demonstrationer runt om i landet mot kriget och jag uppmanar alla att delta i dom, tillsammans är vi starka.

Kommentarer
Postat av: Daniel Pettersson

Håller med dig om vilka toppen föreläsningar man har fått och vilken grupp man hamnade i.

Israel måste inse omvärldens krav är ett måste! Vi kan inte längre blunda när flera tusen sätter sina liv till, i en meningslöskamp.

2009-01-10 @ 17:53:27
URL: http://pettmeisters.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så länge det finns Palestinier som inte kan erkänna Israel som en demokratiskt styrd stat, kommer det att finnas grupper av dessa människor som konstant utövar fientliga aktioner mot Israel.



Så länge det finns Israeler som inte kan erkänna Palestima som en demokratiskt styrd stat kommer det finnas grupper av dessa som agerar opinionsbildare och håller kvar den allmänna uppfattningen bland Israeler, som innebär att alla Palestinier är fientliga.



Och så länge Israel går in med trupper på Palestinskt territorium kommer missnöjet att växa vilket leder till fler raketattacker och självmordsbombningar.



Det går inte att lösa.



Kan inte alla bara dö?

2009-01-11 @ 12:34:19
Postat av: Hanna Wiklund

Det är verkligen viktigt att inte ge upp kampen om fred i israel och palestina för det gör skillnad. Vad hade hänt om Nelson Mandela stoppat sin kamp mot apartheid och hur många människor hade inte dött om man slutat forska och ta fram vaccin mot dödliga sjukdomar genom tiderna. Så man får aldrig sluta kämpa och engagera sig!

2009-01-11 @ 22:15:24
URL: http://idolizeme.blogg.se/
Postat av: Kenny

Du har helt rätt Hanna. Verkligen! Sedan att det finns de som vill leka pajasar i en sån här viktig fråga, det förstår jag inte. Det är i allra högsta grad en allvarlig fråga, och oerhört viktigt att få vapenvila så fort det bara går i Gaza. Då kan vi inte låta "alla dö".

2009-01-12 @ 10:24:56
URL: http://kennysvensson.wordpress.com
Postat av: .

undrar bara hur ni kan tro att ni verkligen vet vad ni pratar om eftersom de e så mycket grejer som sker där ner som ni inte har en aning om. det ni baserar allt på är medias framställning och när har man kunnat lita på den?? och de som börjat slåss (Hamas-terrorist jävlarna) är det inte dom som först borde acceptera Israel som en självständig stat?? Borde inte Israel få försvara sitt folk? Hur skulle du göra om du var statsminister och ditt folk blev beskutet ifrån några extremister? (som för den delen bråkat i alla tider?) så ni tycker att Hamas gör rätt? för ni verkar ju stå på terroristernas sida...

2009-02-02 @ 21:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback